Men in funny glases



Glasögon.


                           Glasögon.                                                              Glasögon.

Glasögon.                                                 
                               Glasögon.

                                                                       Glasögon.

                Glasögon.
                                                         Glasögooooon.


Alla är ägda. Ni trodde att detta skulle bli ett läsvärt inlägg men det blev det inte, fuckers. Ni kanske förväntade er en årssammanfattning med roliga minnen och historier, kanske en lista eller två över de bästa låtarna under året, de roligaste ögonblicken, de bästa konserterna etc. Det blir inget av det. Så fan heller. Det blev bilder på roliga killar i fula glasögon istället.

Kvällen var trevlig, häng hos Per med honom och tja..simp (iaf sista fem min, han somnade just innan han skulle fara till Per och blev därav 2 timmar sen), och sedan landhockey hos Tilda med alla fina pojkar och flickor i vår stad. Ni som inte var där kan betrakta er som fula alltså.

Okej, jag har taggarna utåt men ja, det är årets sista dag, visst fan är man lite less vid det här laget?

Sov äckligt losers.

Genererar pälsvästar i stock?

neworleansjazzen levererar heta citat:

erpis säger:
men allt kanske är uppochner på spectrum? de som har mest mittbena och pälsvästar får mest stock!?

Tänker inte utala mig så mycket i frågan men en liten poäng kan han väl ha. Tror dock att teknik kan vara lika goda kolsupare som spectrum.




Gah

Känner mig redan jäkligt less på nyårs. Det gäller att ligga alla till lags men det går ju inte. Någon vill komma mitt på dagen, någon vill komma på kvällen, någon vill åka hem och frågar mig hur fan den ska lyckas ta sig hem som om det var mitt ansvar, en sjunde vill sova över men tycker inte att sovplatsen duger. Njaa, blir less. Hade varit lättare om man hade sagt att alla skulle komma kl 6 från början och ta sig hem på kvällen bäst de ville, men så smart är man ju inte. OCh det är inte jag som ska sluta wajna det är alla ni andra. ÅH.


Bitter and alone.......................

Idag har vi repat igen och det gick väl som skapligt. Känner att vissa saker förändras ganska mycket ju duktigare man blir, nu äre nästan alltid någon som har något problem med något i låtarna och egna idéer om hur det ska vara. Det är bra, men det tar längre tid och mer energi!

Ipoden jag beställde från tradera kom idag, jag vet inte hur jag ska lyckas få in nån mjusich på den men tror att Pelle "en terra musik på datorn" Holgersson skulle underlätta det för mig så det löser sig nog tillslut. Precis som allt annat här i livet, exempelvis oenigheter kring låtars utformning och nyårsaftnar.

Energiomsättning

Det blev en sväng till Hat over Hills förlovade paradis Bjösk ikväll. Vi landade hos Amanda och såg en film som heter baksmällan eller något som jag kan tippa att de flesta av er ha sett. Den var underhållande, helt klart, absolut. Måste även tacka Linda som kirrade lite röd katt till mig, en jäkla lättnad att slippa häva i sig Dangerous Vinus på nyårsaftonen. Nyårs känns som om det är under kontroll, ska inhandla lite muggar och skit imorgon. Verkar kunna bli en heldag med bad i badtunna och liknande, big expectations!




Något annat jag har big expectations på är sommaren nolltio. Nollnio var lite som bilden ovan, trevlig och så men, lite för oäventyrlig. Att hoppa ut i ån i vatruskräsk är kul men.. det är lixom redan gjort?! Hultanbultan hade varit kul, visst, men jag vill låta mina vingar flyga längre.

En tredje grej som jag har mycke höga expectations på är att lira hockey med mina fränder, det är något vi aldrig gjort. Lurra och Nils målar upp sig själva som favoriter till MVP och tydligen ska Per vara en riktig bambi, skulle vara kul att se! Hockey är min absoluta favoritsport, både att utföra och att titta på. Inte så jävla indie med kapitalistsporten hockey jag vet, men det är inte sådan den är från grunden, och ett starkt kapitall och stora ekonomiska resurser i en sport betyder inte bara vara dålig, varken för sporten eller för samhället i övrigt. Dock kan jag förstå hur det svider för vissa när den nya arenan i skellbell kostade en bit över 100 millar, men jag tror att det kan löna sig i längden och detta inte bara för hockeyn!


Åh vad nice det är med bilder som inte har ett jävla skit med texten i inlägget att göra!

Nu håller klockan på att barka åt all världens väg, jag har ju stora planer för morgondagen och bör därför sova, ska ju fan köpa muggar och allt.

PS. Detta är väldens sämsta band.



DS.

TJING

snöre

har repat idag, det var kul och vi fick lite saker gjorda. Vad som händer ikväll vet ingen, bio, byske och laserdome är alternativen innan det enda spikade - Sverige vs. Ryssland kl 00.00!
Hoppas ni har ett fint jullov, ses i dimman, intch!

BTW

Arwid kom just och därför väljer jag att hylla honom med denna bild!


Kronologi

Det var ju som så väldigt länge sedan jag skrev nu, nästan tre dagar, därför har jag tänkt att med hjälp av min nyinköpta kamera berätta för eder vad som hänt sedan senast. 

26 December.
Julbord hos mormor och morfar vid 2, efter det drog jag iväg till ONOFF för att på mellandagsrean hitta en fin systemkamera. Väl där så började ekonomen inom mig att tala och jag insåg att om jag satsar halva min förmögenhet på en systemkamera så kommer jag för det första inte vara en nog hypad fotograf för att använda alla finesser, för det andra kommer jag inte våga ta med mig den någonstans och dessutom så kommer köpet att skada min ekonomi så pass att jag inte kommer att ha råd att fara någonstans - med eller utan kamera. Detta gjorde att jag valde att köpa en väldigt fin digitalkamera istället! Köpte den för 2300, nedsatt 1000 kr. Den kommer jag att kunna ta med mig utan att vara rädd för att den ska gå sönder och mitt liv ska vara över.

Efter detta handlande så drog jag till Viking för att dinnera med Elias och Nick Mobidick. Från viking är det ca 25 meter till den sistnämdes hus, där det vankades förfest inför station. Såhär såg det ut på denna förfest:



Jag ber om ursäkt att alla bilder föreställer typ samma personer, men det blev lite så, alla bilder togs i samma skede av festen, sedan fick Nikon vila. Jag tycker iaf att bild nummer fem är överlägset roligast. Arwid och Emelie sitter i en soffa och stycker sig mott varsin kant av soffan. I bakgrunden syns inte en själ, Arwid smsar, Emelie tröstsuper. Årest mest tragiska festbild? -Japp!

Efter the Mobidick party så vare Station som stod på schemat. Jag glömde tyvärr kameran på Åsgatan så här tar bilderna slut och återigen får 1000 ord användas istället för en bild, som ju såklart hade varit enklare. Men, har man något val?

Station var superkul stundtals, mycket dans och skrikiga och ointelligenta dialoger med personer jag inte träffar så ofta. Tycker att det är ganska nice. Kvällen tog en oväntad vändning när Arwid och Amanda försvann till Byske och jag upptäckte att alla som jag dragit på station med hade försvunnit hem. Istället för att fara hem blev det då efterfest hos Sofia Hed med den saligaste blandning av människor jag hängt med på ett tag. Sedan drog ett tremannagäng och slaggade hos Nicke, en lång och trevlig dag fick tillslut sin punkt.

27 December.
På morgonen den 27 December så städade jag och Nicklas hans hus. När jag skulle ta mig hem hittade jag min bil i detta skick:


Det finns ju trevligare saker än totalöversnöade bilar men hem kom jag mig. I Varuträsk väntade släktkalas och tro mig, det gick vilt till!



Efter kalasandet så fick jag främmande, Nils, Lurra lu och Salmbin kom hit och spelade landhockey med mig och Korribaba och sedan kikade vi lite på film. När det var läggdags så vågade ingen av gästerna gå och hämta extramadrasser i stugan som står på vår gård, jag undrar jag hur det kommer att gå på nyårsafton när bland annat dessa herrar ska övernatta i Varuträsks bönhus. Tror att de kommer att skrämma upp varandra rejält, kan bli minnesvärt.


28 December.
Detta har, so far, varit en mycket händelselös dag. Ett besök hos Kjell Nästén i Ursviken har hunnits med men detta är det enda som gjorts. Hos honom planerade vi inför den kommande inspelningen då vi ska spela in låten Jasmine samt en låt som inte har något namn ännu. Detta är något jag ser fram emot mycket. För många är Kjell Nästén bara ett namn, nu är han fångad på bild, spännande va? Mina damer och herrar, this is our man;



Det Nästén inte vet om ljud är inte värt att veta (gammalt skellefteåpopordspråk).

Ikväll skulle det egetnligen bli Chicagojazzen på Nocks men jag vet inte om jag tar mig in till stan med Volvon. Gregory har gått knackigt på sistone, eller egentligen, sedan jag adopterade honom. Jag hoppas iaf att ni gillat min utfläkning av de senaste två dagarna. Säg till om ni vill se fler bilder från Nickes fest!

Kronologin är inte över, framtiden väntar, hej å hå, hejdå!

Like, like.. like, like Nick Valensi

Har en trevlig juldag tillsammans med Fils och Kalvbin. Inte mycket att meddela förutom att Nyårs kommer att firas på rätt dag och på rätt plats.. hehe.

Måste bara visa denna video, helt javla otrolig. Gitarristen i The Strokes, Nick Valensi pratar här om 11 September och han lyckas att, mellan 0.52 och 1.19, säga ordet LIKE hela 20 gånger om jag räknade rätt.




Julafton

Yess, äntligen hittade jag en originell rubrik! 

Julaftonen är nästan över och jag är mycket nöjd. Fina klappar, nöjda klappmottagare och trevligt sällskap har gjort även denna julen till en dag att minnas! Det allra trevligaste sällskapet utgjorde min kusin Agnes son Micko (no offence till er andra). En gladara och sötare unge har jag då nästan aldrig träffat, allt som händer är bara roligt i hans värld och trots att han bara är 8 månader så far han omkring på golvet och vill upptäcka hela världen.


Snodde denna bild från Agnes blogg, antog att det inte var någon fara.

I övrigt kan jag berätta att jag har fått Hurricane Bar på Vinyl, en Fjällrävenjacka (tyvärr i damstorlek, den ska bytas men de var slut så vi får se hur det kommer att sluta), akvarellfärger och penslar samt tomma vita ark, vantar, tråk-grejer till bilen såsom skrapa, sop och rattmufff, lite oljefärger, biocheck och lite annat roligt. Jag blir alltid lika glatt överraskad på julafton av mina föräldrar, men tror att de aldrig ska kunna överträffa sig själva med julklapparna och även om klapparna såklart inte är det viktigaste så är det otroligt nice när man får något man verkligen önskat sig!

Nu ska jag se film med familjen, på juldagen, alltså om en kvart, har jag inget släktrelaterat inbokat för första gången på flera år. Istället ska mina kamrater komma och hälsa på mig i mitt rum som är städat för första gången sedan i sommras, ett sådant tillfälle måste ju utnyttjas!

Ha en god fortsättning som det så fint heter!


4 h

Vad är det som ingen har men som alla vill ha och som ingen förstår att de inte kan få på samma sätt som förut eftersom att de är för gamla? Ni vet nog.

Dagen före julaftonen och trots att jag inte har det på samma sätt som förr i tiden så känner jag mycket mycket harmonisk. Det gäller nog att inte söka efter det utan bara njuta av att vara ledig och få sova 12 timmar/natt, vilket jag gjorde även natten till idag.

Hade nyss en mycket trevlig middag med familjen där pappa rudolf berättade om alla konstiga jultraditioner de har på posten. Jag börjar alltid skaratta när posten komemr på tal, det varakr finnas så många roliga karaktärer där, sådana som man inte trodde fanns påriktigt!


Sliten. Men anledningen till bilden var inte att visa upp hur sliten min pappa kan vara utan för att skryta över vår fina gran. Ni skulle se den i när det är mörkt ute och den lyser upp rummet!

Ikväll blire film med familjen, vi ska se Arn 2, kan nog bli mysigt. Kan även meddela att min efterlängtade Sam's Town anlände idag och även om man kan lyssna på skitN på spotify eller vart fan som helst så äre kul att ha själva materia-skivan. Lite känsla på nått sätt. Jag har även gjort ett litet konstverk på min vägg här hemma, alla mina LP skivor sattes upp på väggen, det blev fint och jag önskar att jag kunde ta kort på det och visa eder alla. Detta går dessvärre inte utan kamera, så en kamera måste jag ju skaffa, nästan enbart i detta syfte. Frågan som kvarstår är ju dock, vad ska jag skaffa för kamera. Jag vill ha en digital systemkamera som ligger i 3000-kronorsklassen, kommentera gärna vad ni tycker att jag borde satsa på och länka gärna till denna så att jag kan kika lite på den!

Ha en underbar jul allesammans, även om den där berömda julstämningen infinner sig så är det en tid för vila och njutning. Ta vara på det. Puss och Kram! / livscoach Elisabeth.


Velande kostar pengar

Och så var det dags för dagens andra, som nästan jämt är av det kortare slaget. I detta inlägg vill jag berätta för eder att det kostar pengar att vela. Jag har stått och vägt mellan Nocks och Station 8 ett tag nu, under tiden har biljetterna till båda evenemangen tagit slut och nu får man räkna med 200 kr om man vill ha sig en stationsbiljett. Lär er av mina misstag människor! 

PS. Jag förstår inte hur jag kan ha så många läsare men så få prenumeranter, prenumerera nu kamrater? DS.

Tre stycken med olika händelser och en bild, precis som vanligt.

(Jag har inte kollat upp det så jag kan ha helt fel, men nu när jag sitter och ska skriva så känns det som om jag alltid skriver tre stycken med tre olika händelser och sedan lägger dit en bild. Jag kan ha fel men det är min känsla. Denna inledning räknas inte som ett stycke så jag sätter allt som står här inom paranteser). 

Var uppe i vettig tid idag faktiskt, anledningen? - Att jag var tvungen att hämta bilen på statoil eftersom att jag igårkväll lämnade den där då jag av misstag tankade bensin istället för disel. Känns som ett klassiskt Anton-misstag. Det var ganska nice på ett sätt att jag var tvungen att siga upp så relativit tidigt men eftersom att jag somnade vid halv åtta imorse så väger nackdelarna nog över.

Lilla Julafton var mycket nice, jag fick en anorak av Moa som var mycket trevlig, påde Moa och anoraken var faktiskt mycket trevliga. Jag fick faktiskt en hel del annar roligt oxh när vi spelade julklappsspelet, eller vad sägs om: en elgitarr-pinn, en Pippi Långstrump LP, ett paket tuggummicigaretter, ett paket hockeypulver, två askar läkerol, en tialott (som gjorde mig 20kr rikare), en instruktionsdvd för hur man spelar ukulele,  två t-shirtar och säkert något med som jag glömt. Bra utdelning alltså.

Imorse fick jag hem min första DN i brevlådan. Vem är kulturellast nu va? va? Får väl se hur länge jag kommer att prenumerera på den, första månaden var gratist och sedan kunde man säga upp prenumerationen utan några måsten. Tänkte vara listig och köra denna gratismånad och sedan säga upp mig, hoppas jag kommer ihåg det bara! Kommer att var jäkligt nice att ha den där varje morgon nu under jullover då man har chansen att sitta och käka frukost i typ en timma. Med detta avslutar jag detta tredje stycket, nu äre väl bara en intetsägande bild kvar då? Det får bli... denna!

BIlden föreställer mig och mina bröder som spelar landhockey, den 22/10 2006. Pappa Anders vaktar kassen.

Prenumerera på bloglovin.se?

Inatt var tredje natten i rad som jag sov ca 12 timmar. Skrämmande, men jag är verkligen sliten. Nu på morgonen har jag suttit och slagit in paket, sex stycken, varav fem skall öppnas ikväll på musikfabriken. Paketen är väl av blandad kvalitet men någon borde väl kunna bli glad åtminstone!

I övrigt sitter jag och funderar på annandagen. Arwid har erbjudit mig en stationsbiljett trots att det är slutsålt. Det låter lockande men jag är inte helt säker ändå, dels för att julbalunsen på Nocks säkert kommer att vara minst lika trevlig samt att om jag drar dit med monsieur Arwid så är ju risken att tappa bort honom efter 2 minuter ungefär 99%.



Nu ska jag på stan och leta lite julklappar, blir nog mysigt. Kanske. 


Ringing Bells

Elias: Alltså är du dum i huvet? Menade inte att vi ska låtsas att det var nyårs två dagar efter. Jag menade att vi skulle ha spelning två dagar senare, punkass whiteboy.

Tror jag lyckades få Elias argare än någonsin, det var ju lite roligt...

Fick veta nyss att Lilla Julafton på fabriken typdligen var alkoholrelaterat, vet inte riktigt vad jag ska tro och tycka om detta, hade ju som tänkt spara mig till balunsen osv på annandagen, (Nej n00bs, blir nog ingen stationsannandag).  Men om humöret tillåter imorgon så tja, varför inte?


Får vi se Elias "2 dagar efter" Wahlberg sprätta en kall Sofiero imorgon. Only time will tell!

Btw

Kammade just hem en konsert-DVD med Franz Ferdinand för ynka 2 kr samt The Killers hyllade andra skiva Sam's Town, som jag tycker är deras bästa, för 37 kr!

Nu > replokalen.

Imorgon: Lilla Julafton på musikfabriken!

Tradera mera, mera av tradera

Sitter och bjuder hit och dit på tradera, riktigt roligt. Tyvärr slutar ju vissa saker på samma pris som en ny vara skulle ha kostat men hur jäkla spännande är det att beställa en skiva från CDON i jämförelse med att sitta och buda. Sitter just nu och inväntar den spännande upplösningen av försäljningen av Håkan Hellströms debutplatta Känn ingen sorg för mig Göteborg, ligger på 25 kr + frakt just nu, snart börjar racet!


Jag ska klippa mig såhär nästa gång jag är hos frisören. Det känns så fritt och fluffigt men samtidigt mjukt och skönt. Hahahah, fyfan, hatar mitt åk 8-jag, hade jag träffat mitt åk 8-jag idag hade jag spöat mig själv. YEEEAH!

Igår fick jag höra årtusendets sämsta idé. Erik och Elias anser att vi ska fira nyårsafton två dagar efter riktiga nyårsafton. Måste ju vara det dummaste ever. Jag och Gustaf tappade alla våra hakor när förslaget lades fram, hur tänker människor? Kul att gå ut kl 12 två dagar efter nyårsafton och önska varandra ett gott nytt år? Kul när man in te får se en enda jävla raket? Nej, av alla dumma idéer så tar denna priset, blir faktiskt lite arg. Ganska mycket arg till och med. Nej, rasande!

Ikväll blir det väl iaf att träffa fårskallarna då ännu en kväll skall spenderas på fabriken. Kom just på att jag glömdebort att bjuda över på HH skivan, jag suger ju på detta, dags att sluta blogga och koncentrera mig på tradera. Tradera mera, mera av tradera.

Globalisering

Globalisering är ju ett aktuellt ord men jag lovar att jag har inte tänkt sitta här och skriva om det som om min blogg vore nån sorts inlämningsuppgift i samhällskunnskap. Jag ska bara lite kortfattat säga att globalisering är bra på många sätt och ett av dessa är att vi kan ha kontakt via internet med människor runt hela jordklotet via bloggar, facebook, msn osv osv osv. Dock känner jag att just nu, ur en rent egocentrisk synvinkel, hade jag gärna önskat bort det globaliserade internet över julen. Det går inte, det är bara att inse fakta, vilket jag gör mer än någonsin. Det går knappt att resa någonstans i världen utan att bara vara några sekunder ifrån någon som egentligen befinner sig 1000-tals mil därifrån. Globaliseringen kommer tightare inpå mig än vad jag känt av tidigare, känns obehaglit nästan. Jag vill ju gärna se moderjord som en nästintill oändlig plats, men gud vad hon krymper hela tiden.

Tänker jag orginellt? Nej, jag vet, men det hamnade lixom i halsgropen på mig nu och då måste jag få skriva det.

Kvällen har bestått av rep, vi har jobbat med tre låtar som alla har en röd tråd. Vi kanske kan säga att de tre låtar som finns på Spotify är höstlåtar, den röda tråden där är hösten och ångesten över den. En låt handlar om att kämpa mot en evig höst, en låt handlar om att få hjälp med att släppa taget och inte springa in i väggen och den tredje handlar om en kärlekslös kväll. Höst så det stänker om det. De nya låtarna är betydligt tralligare, de är en smula durigare och lite gladare. Man vet ju aldrig vad det blir av dem men jag hoppas att något händer med dem, en av dem kändes väldigt bra idag, det var en låt där Per hade skapat några riff och jag ahde gjort en akordföljd med lite färgningar och när detta slogs ihop uppstod, bokstavligt talat, ljuv musik. Jag är riktigt taggad på att få jobba mycket med bandet och nya låtar under lovet, finns lite av ett behov för det hos mig, en musikskaparabstinens.


Kanske den bästa trailer jag sett.

Kvällens andra ingrediens var film hos Per. Vi såg V för vendetta, en av mina favoritfilmer, och den gjorde mig inte besviken denna gång heller. Om ni inte sett den, se den, det är en genomtänkt film som har alla ingredienser, den är spännande och gripande och den sätter verkligen igång hjärcellerna.

Med detta säger jag Gonatt!

And the winner is: Jag!

Kammade just hem en iPod touch på tradera för 1000 kr. Har även högsta budet på några skivor, tradera är kul kul KUL!

Omvänd bakfylla

Till skillnad från mina kamrater som satt och pimplade i replokalen samt övriga Skellefteå som var på Balzac så var jag torr igår, detta är jag mycket glad över idag. Känner mig piggare och mer ut-vilad än på länge och jag är motiverad till att börja förändra mitt liv. 2009 var fantastiskt men den senaste tiden har varit så otroligt slitande. Det beror inte på att någon gjort något dumt eller liknande, jag har bara hamnat i en situation som inte är hälsosam för mig, varken psykiskt eller fysiskt.

Idag blire nog rep för Stolen Deer för första gången på ganska länge, blir nog jäkligt kul tror jag! Kvällen kommer nog att bestå av att hänga på mullberget, andra hemmet på nått sätt, mycket romantiskt.

Jag hoppas att vi drar ihop nån sorts klassferre á la den hos Gustaf snart igen, det va fan jäkligt kul. För att hylla denna klass lägger jag ut en bild från årskurs ett, då vi var på dags gård och betedde oss.


Vackert vackert!


Feberfan

Slutade skolan vid elva idag, efter det har jag bara suttit kvar i datasalen och jobbat med arkoinlämningsarbetet. Jag har inte ens haft tid att äta lunch och den lilla feber jag kände imorse har nog vuxit sig större med någon grad. Fryser, hackar tänder och vill helst av allt komma hem, men man kommer inte hem utan ansträngning och vistelse i kylan och detta får mig att sitta kvar här på skolan. Arkoarbetet blev bra i alla fall, det är ett glädjeämne för dage. En anna sak man kan glädja sig åt är att Spid1 segrade i dundercupen, det var ju de som vi åkte ut mot i åttondelsfinalen men nu kanske man kan se den matchen som en moralisk final?

Ikväll ska jag vara med Ottilia och säga hej då till henne som beger sig mot varmare breddgrader imorgon, hoppas jag inte har för mycket feber bara. För min egen del hoppas jag att det blir att fara på mullberget och se en hel uppsjö med nystartade band som ska spela i Crystal Castles imrogon. Annorlunda Randoms är en personlig favorit, de kommer sätta färg på kvällen.

Nu ska jag masa mig ut i kylan, hoppas jag fryser ihjäl.
Jag har nog aldrig haft mindre julkänsla än nu, vet itne ens om det känns kul att få jullov. Typ inte.

                  

                      Is this it?


Kamera


Jag fick chansen att fota lite med en riktig kamera när jag var hos Ottilia för någon kväll sedan. Jag tycker verkligen att det är kul. Frågan är ju bara hur man ska kunna skaffa en sådan. Svaret är nog mellandagsrea med pengar som jag fått ihop genom så julprostitution. Jag gör vad som helst.

Guuuustaf, min guUstaaf

Genom rosengården.. osv osv.....
Ikväll har Gustaffrustaf hjälpt mig med arkoinlämningen, fantastiskt nice!!
Känner mig dock så jäkla kass när jag behöver hjälp, jäkligt töntigt men det är ju som lite jobbigt. Det är ju dock ingenting i det stora hela, tackar Gustaf och alla andra fina fiskar. O, i get by with a little help from my frinds!

Som tur var fick jag hjälpa Ottilia lite med samhällsen nyss och vips var man tillbaka på noll i stolthetslistan. Ta det jag skrivit hitintills med hur många nypor salt ni vill.

Även min vän Klas ska få lite crad idag. Han överöser mig nämligen med härlig amerikansk propaganda, mycket mycket sevärt!

 
Denna fantastiska filmatisering handlar om homosexuelitet. Avslutningen "they may appear normal" är fantastisk, vilken slutkläm va?

Imorgon äre sista dagen på skolan och det verkar bli en hel del att stå i! Taggar inte.

Vackra Varu

Önskar att jag hade en kamera så att jag kunde visa er hur fantastisk denna decembermorgonen är i den lilla byn, belägen ca. en mil nordväst om Skellefteå.

(Detta inlägg är en hint till tomten)

Kalle Hitler

klas skickade just ett jäkligt märkligt klipp. Kalle Anka som nazist, något har ju gått jäkligt fel. Var detta amerikansk propaganda? Det skulle ju vara det rimligaste svaret men jag tycker att filmen ser så betydligt mycket nyare ut än den ungefär samtida filmen när musse kör en ångbåt..? Hur som helst är det ett mycket märkligt barnprogram, eller vad tycker ni själva?

http://existenz.se/out.php?id=19220

Nu ska jag fixa nått sorts intro till morgondagens dundecup, taggar som fan på att bli utklassade i år igen! =)


Nu äre slut jag sätter punkt på sista raden.

Sista gången jag ska gå i ett luciatåg nu. Ikväll tar denna lilla era slut och det känns fantastiskt bra, inte en smula vemodigt!

Min far kom nyss in och frågade mig hur han såg ut. Som en postis som försöker klä upp sig svarade jag. Detta tyckte han var årets roligaste skämt tror jag, alltid kul att kunna glädja min älskade pappa, desvärre hade väl mitt "skämt" en gnutta sanning i sig oxå...



Nu är jag snart sen till lucia, precis som i morse då vi ahde luciarep (45 minuter). Dags att rappa på om man inte vill ha IG och måsta vänta till nästa år för att göra om luciatåget och få betyg.

Ses på Lan, tjing! =)

Julkort

Idag fick jag mitt andra julkort för i år. Det var ett klock-jävlart-i-mig-rent julkort skickat från mina vänner David och Fredrik. Haha, Fredrik, låter sjukt att säga Fredrik till Foffe. Hur som helst så såg detta julkort ut såhär:

Mycket elegant och påkostat!

Idag på skolan, för att komma tillbaka till förrförra inlägget, så har vi börjar bestämma låtar till rojektarbeteskonserten! Det är inte super-jävlart-i-mig-enkelt att ha projektarbete med 32 andra personer men jag är optimistisk och tror att vi kan ro detta i land! Det mest överraskande idag var att Lina hade gått ifrån de bestämda reglerna för endast 2 låtar per person, och dessutom nominerat en låt som inte kändes så...Lina... Haha, det är kul när människor överraskar och gör saker som man inte förväntar sig! Jag kan inte säga något om vilka låtar som figurerar i processen, det kommer att bli en överraskning!

Vi är somsagt 32 personer som har detta som sitt projekt och om man skall få spela på några låtar vardera så hoppas jag att vi hittar så många låtar som möjligt där man kan vara åtminstone fem som framför, dvs hoppas jag att alla 100000 förslag som innehöll ett instrument + sång inte får så många röster... hehe. Det roliga med de låtarna var att alla motiverades med "det kan vara kul med något som bryter mönstret", men om man har tre-fyra sådana låtar så bildar ju de själva ett mönster? Tro inte att jag tycker att alla de låtarna är dåliga, jag har själv börjat uppskatta den sortens supermegaenkel-musik ganska mycket nu de senaste veckorna, men för allas skull hoppas jag på låtar där många kan spela!


                                 
                        Somliga är naturligt vackra, andra behöver accosearer


Nu ska jag vara duktig tänkte jag, blir typ att skriva loggbok och träna piano. Senare ikväll ska jag baka knäck, hej!


Attack! Attack!

Har just fått höra bland det absolut sämsta jag hört i mitt liv. Låten I kissed a girl av nått band som enligt last.fm var ett hardcore/post-band har lyckats skapa detta extremt dåliga sound. Attack! Attack! heter de och ja, såhär låter skiten:


Varenda del är sjuk, först det vanliga äckliga remixandet á la station 8 med megajobbig bas och laserinspirerade syntar samt med sång som är så autotunad (fixad i en dator) så att man inte kan utskilja om sången är sång eller om det typ är en.. keyboard... Iaf så kanske Attack! Attack!, som bander heter, insåg att de just höll på att göra världshistoriens sämsta låt och försökte då rädda det hela med att slänga in en "cool" del,  2.15 in i låten.

Nej detta kommer jag inte att hämta mig ifrån på ett bra tag, nu måste jag skölja öronen med nått bra.

Hej!

Anonyms jävla spotifylista var fan det jävlart sämsta helvetet jag sett i hela mitt jävla liv /Elias

Ajjabajja Elias, svordommarnas mästare. Sitter kvar på skolan och väntar på hämtning av mamma. Idag har det mesta arbetet på skolan handlat om att bestämma låtar till projektarbetet.

hehe,,, nu kommer mamma, hinner inte skriva mer. Ska jag deleta eller slänga upp detta? Ah, jag deletar!

Intch

Ehut's punishment

Religionen blev klar idag kl halv tre, samtidigt som lektionen började. Jag gick med lättnad i bröstkorgen och lämnade in vad som förmodligen är mitt sämsta inlämningsarbete sedan jag började gymnasiet. Detta spelade ingen roll kände jag, jag är så fruktansvärt less. Det är då det händer, mr.Religion delar ut ett häfte på 14 sidor som vi ska kunna till på Fredag. Ingen ro och ingen vila, stackars stackars Es3d.

Annars har det varit en lugn dag. Gemensam sång som gick helt ok trots att jag på nått jäkla sätt lyckades bli nervösare än jag varit på flera år. Jag har även klippt mig, mycket nöjd med resultatet faktiskt! Eller får man säga så? Asså, det kan ju vara ett litet brott mot jantelagen och det är ju inte ok, men å andra sidan äre ju frisörskan som gjort ett bra jobb om frisyren blev bra och då borde det väl gå bra att säga så?


Det ni ser här är nyfrillan, placerad ovanpå huvudet på mannen som grundade "takortmedmobilenframförspegeln"-konceptet.

Ikväll ska jag sitta och må röv över skolan precis som så många andra gåner förut. Tjing!

DÖDEN!

Sitter och har en gruppkonvensation på MSN med lite grabbs, en helt klart underskattad fom av msn-chattande!
Detta är ju dock såklart inte vad jag borde göra egentligen. Egentligen borde jag börja med min religionsuppgift som ska in senast om 3 timmat och 15 minuter. Egentligen borde jag stänga av msn och borra ned huvudet i detta. Egentligen kommer ju något annat jag gör framför datorn ikväll inte spela någon roll om några år, men ett bra betyg i religion kan vara tungan på vågen någon gång i framtiden. Men vad gör man om ens hjärna är helt tom och inspirationen inte finns? Svaret på den frågan är inte vad man borde göra utan vad man faktiskt gör, vad den egentligan handlingen är. Svaret är alltså; ingenting.

Uppgiften jag ska skriva om ska handla om döden. Hur lätt är det att hitta motivation att skriva om döden?

Just nu plockade jag fram en skiva som ajg inte lyssnar på sedan förra året vi exakt denna tidpunkt. Loney, Dear heter bandet, "Loney, Noir" heter skivan, och den låter såhär: Loney, Noir . Grymt bra söndagskvällsmusik, jag lovar! Prova!



Jag letade letade bilder som togs under perioden som jag lyssnade på Loney, Dear senast. Detta är en av bilderna jag hittade och den föreställer tre röda instrument som tillhörde bandet The Application. 1 år sedan, helt jävla otroligt! Det känns som minst 3 år sedan jag ägde den där gitarren och var med i bandet The Application, inte nio månader sedan. Nu börjar jag dock bli farligt nära att utveckla detta blogginlägg till en nyårskrönika, det har jag ju inte tid med, dessutom kommer det allra relevantaste i den krönikan nog att vara för personligt för att skriva här på bloggen så någon nyårskrönika blir det inte denna kväll. Jag kanske kan nöja mig med att konstatera att 2009 varit ett helt magiskt fantastikt bra år. Jag har aldrig mått så bra som under detta år och aldrig velat stanna i tiden så mycket, samtidigt har jag aldrig längtat och sett så possitivit på framtiden, trots att det mesta bara är ett stort jävla frågetecken.

Nåväl människor, nu ska jag göra reilgionen. snart.. kanske. ååh.

Hej!


Dokumentären är här!

Den efterlängtade, eftertraktade och efterblivna femminutersdokumentären om Stolen Deer är nu ute. Den är otroligt välproducerad och budgeten var extremt hög. Ta för er!


Idag hade fotograf Fyrdahl hört av sig och ville fota bandet som nämns i texten ovanför. När jag är halvvägs till stan så får jag ett SMS där det står att the foto session är inställd. Lite bittert men ganska skönt att ha en söndagförmiddag i hemmet istället!

Fysiskt hemkommen och psykiskt bortkommen

Hemma efter två fina luciatåg (AIK's klubbdirektör sa att det var det bästa luciatåget de haft) och en hel del skjutsande av AIK-människor. En finfin kväll faktiskt, stort tack till Arwid som åkte med i bilen när jag jobbade, grymt nice! Kvällens jobbigaste moment var när jag blev stoppad av polisen och fick blåsa i alkoholmätaren. Inget utslag såklart men potatiskgrisen ville se körkort. Tyvärr hade jag varken det eller någon annan legitimation med mig så bötern låg i luften, men den snälla polisen visade nåd och jag skonades. Grymt nice!

Imorgon blire innebandymatch mot Glesbygdens IF kl 16.00. Årets viktigaste match då det ser ut som att det kommer att vara vi och de som slåss om den sista slutspelsmatchen! Därför är det nog på sin plats att jag får mig lite sömn, jag är så trött att jag knappt orkar förflytta mina fingrar över tangentbordet.


Världshistoriens mest geniala skivomslag....

Rubriken: En vacker rad ur en sång som jag spelat för dig, men vad betyder det egentligen?

Åh, hemma igen efter alla irrfärder. Känner att lussa på AIK's julfest samt på folkparkens "Lussejazzen" är något av det sista jag egentligen vill göra nu, förutom att festa, men det är bara att bita i det sura äpplet. Man får trösta sig med att pengarna ju faktiskt ska gå till något fint - lärarnas mat och alkohol när vi ska ha avsolutningsfest.

Jaja, vi får väl invänta och se vad som händer med det där när det lider mot vår men jag tror alla i es3d vet vad jag tycker i alla fall! hehe...

Kan berätta lite mer ingående om vad som hände under partajandet igår. Förfesten hos Gustaf var väldigt kul, det fanns mycket spännande i dryckesväg och alla verkade ha roligt. Musiken var bra och allsång, dans och glädje var det mycket originella temat. Tyvärr fick värden själv lite för mycket av det goda och alla människor började droppa av lite här och där, men jag tog mig tillslut till staion med Erik, Moa, Elias och Nicke, tre av dem var station-oskulder. Tror inte att de fick ett fint första intryck när vi kommer in på dansgolvet och upptäcker att det på en scen står ett gäng stakars tjejer som dansar i trosor, linne och tomteluva. Självklart började vi skratta åt detta, som är väldigt tragikomiskt på kanske 1000 olika sätt. Stackars tjejerna som dansade, stackars personen som kom på hela grejen och som inte kan vara riktigt frisk i huvudet och stackars alla besökare. Året är 2009, att inte jämställdheten kommit längre är ju sorgligt.

När vi tröttnat på station skulle jag gå och sova hos Gustaf men eftersom att han redan varit död i tre timmar då så följde jag med till Arwid och sov där istället. Mådde jävligt konstigt där, känns lite som ett vakum. Jag hade en fruktansvärt stark längtan till att få vara på en helt annan plats och med en annan person än hos Arwid eller hos Gustaf denna natt. Det gnagde nästan hål i mig. Det gnager nästan hål mig.

Lånar lite bilder från klassbloggen.


Emelies dödarögon!


Jon bjuder på en arrogant och på gränsen till porrig blick.


Klas bjuder på sin standardpose, Sandra är wild, Emelie flirtar med kameran, Arwid visar ett 2 dm brett leende, Stina är i himlen och Maria beter sig ganska vettigt. Maria = vinnare.


Markus "Aslan" Westerlund i full färd att äta upp sin vapendragare Ulf.

Ha en trevlig kväll gott och ont folk!

Världens längsta dag

Igår var nog världens längsta dag. Faktiskt. Var på skolan vid 07.30, repade och ahde två luciatåg, gjordfe annat, lussade lite mer, drog på stan, åt middag och tog en öl med Jon och Mark in the Park på Mr.Greek och sedan en massa party. Var vaken i 24 timmar, inget att skryta med i LAN-kretsar men för mig är det ganska ovanligt.

Just nu är jag hos Arwid och skriver ett sånt där rådåligt blogginlägg som jag sjlv skulle hata att läsa. Skulle gärna skiva nått intressantare men jag kommer som inte på nått. Idag blir det jobb och lussande, imorgon foto och innebandymatch och sedan börjar årets ångestvecka no.1. Tar jag mig igenom den helskinnad så väntar ett jävligt roligt jullov.

Hoppas jag kommer på nått intressantare att skriva snare, tyvärr är jag empty just nu.

Hej då alla monsterdiggare.

BQ

Blir inget BQ i Luleå imorgon. Självklart kommer det ju att hända annat kul men man blir ju som sugen på att åka när man hör saker som detta: http://www.bearquartet.com/web_elements/videos/bear_quartet_-_before_the_trenches.wmv . Videon är riktigt dyr och påkostad, en fröjd för ögat med alla coola effekter och så!

¨
The Bear Quartet pryder min vägg.

Istället blir det inget mindre än klassfest imorgon. Tyvärr upptäckte jag till min fasa att mitt Dangerous Vinus håller på att ta slut, bara tre flaskor kvar nu! Morgondagens upplägg är: Vara på skolan kl halv ÅTTA (!) och repa, sjunga inför skolan kl halv nio och halv tio, äta lunch, sjunga på ett företag, after work med ett riktigt skönt randomgäng och sedan klassfest @ gurkens. Förvänta er inget bloggande imorgon, I will be upptagen, vilket var länge sedan. De senaste dagarna har varit jäkligt datorbaserade och jag hatar det, men.. bloggning är ju kul, särskillt som läsarantalet har ökat ganska drastiskt. Prenumerera på bloglovin folks!


Antguffi

Jag och Gustaf har hoppat av Stolen Deer och kommer att satsa på musik bestående av gitarr, sång och trummor. Vår största influens är självklart Johnossi. Bandet kommer att heta Antguffi och ett album kommer ut kring nyår. Hoppas nyheten glädjer er, ha en trevlig natt!

 
Johnossi


Antguffi


Haaajpåååjken

Min bror Albin, eller Hajpojken som han döpte om sig till i April förra året, har fixat min dator. Alla virus är borta och det blev helt gratis. Sjukt glad att den där Hajpojken sitter här i rummet intill dagarna i ända och hjälper mig varje gång det skiter sig med datorn, tack bror! 
  
Bra gjort "sharky"!

I övrigt kan jag berätta att jag fått något av de sjukaste jobben i mitt liv. Skellefteå AIK ska ha lagfest på Lördag. Mellan klockan 09.00 och 02.00 ska jag sitta i en minibuss som AIK lånar ut och vänta utanför Skellefteå Kraf Arena där festen hålls, och när någon från festen tycker att det är dags att åka hem så skjutsar jag hem dem. Jag har fan aldrig kört minibuss! Jag har framförallt aldrig kört minibuss på halt före med 8 fulla hockeyspelare som passagerare som ska förklara vart de ska på tjeckiska... detta är dock mitt jobb på Lördag. Vilken utmaning va!

Gammaltänkandet

Jag tänker ju att om man bara vill, vågar och verkligen älskar så kan man få saker att fungera som annars kändes omöjliga. För bara en liten stund sedan, efter den sena kvällens händelse, så pumpades denna känsla ut igen av ett knytnävslag i mellangärdet. Ett ogenomtänkt och ofrivilligt sådant, men med en tragisk effekt som får mig att tappa tron på min ovan nämnda ideologi. Är det inte så att om man verkligen vill vågar och älskar så går det om man ger det en chans, eller är det bara så att det speciella fall som just nu tar upp allt av mig inte har den rätta mängden av den sistnämnda ingrediensen.

Nu är jag färdigblottad för idag, känner mig nästan naknare än en chicago-inspelning på en fyrakanalers kassett.

Sleep tight my fellow americans!


När Per nästan dog, tagning 2!

Oj, fooling jag, glömde ju att skriva om när Per nästan dog trots att jag hade för avsikt att göra detta. Per dog nästan en gång. Per dog nästan en gång då han var full och fick en PA-anläggning i huvudet. Emmy dog nästan en gång av skräck då hon såg detta inträffa.

Det är fara och färde när en pajk på ca 50 kg får en högtalare som väger ungefär lika mycket som honom själv, för att överdriva lite, i huvudet. Denna gång gick det bra men Erik "chicagobögen" Karlsson blev så tagen av händelsen att han gjorde en låt av detta. Rippade detta mästerverk och lade ut på tuben idag, min första uppladdning på tuben till och med. Lyssna och njut av hur Erik tycker att det lät när Per nästan dog.



Ikväll äre bio, New moon eller 2012. CU!

När Per nästan dog, samt fred och en måttlig mängd kärlek i Borlänge

Nu har det så smått börjat bokas biljetter till sommarens festivaler bland mina vänner. Några biljetter till emmabodafestivalen är tjingade, andra väljer åter igen arvika. Hultsfred verkar vara hett på tapeten bland sommarens hultsfredsresenärer men jag själv är sugen på annat. Hultsfred var grymt, MEN, jag befarar att årets variant blir en aningen mindre påkostad festival. Jag är istället sugen på Peace and Love, framförallt för att: 1, det är närmare och billigare. 2, det är nästan alltid sol under peace and love. 3, jag har BARA hört positivt om festivalen. 4, den är belägen i stan, saknar faktiskt itne Hultsfreds lägdor. 5, det är kul med omväxling. 6, det är Sveriges största festival, mer folk innebär nog mer kul, och kul är ju vad it's all about! 7, efter alla tidigare års framgångar kan jag inte tänka mig annat än att festivalen har en hel del pengar att leka med, dvs kanske vi får se några av de riktigt stora, likt kings of leon eller the killers, på P&L detta år. The Strokes skulle inte vara tokigt...

Jag är riktigt nära på att beställa en biljett faktiskt, om jag blir lonley in the end så äre bara att sälja den, festivalen har vart utsåld i sju år i rad och en P&L biljett går dyrt de sista dagarna! Dock finns det ju planer för nästa sommar som lockar så otroligt mycket mer än 1000 Strokes-spelningar... ( se föregående inlägg). 


          
Denna bild är tagen i ettan, när livet var lekande lätt. Ettan var en tid när man inte behövde tänka på vad fan man ska ta sig för efter gymnasiet, när framtiden inte var skrämmande och när Nicklas fortfarande trodde att han var en Ninja...Those were our times, those were the times.

 


Datainfluensa, en tvåa med Guffe och tågluff.

Har åkt på virus på min nyomstalerade dator. Drar ned ett redan bekymrat pannväck så att det täcker ögonbrynen.

Något annat som börjat komma upp i mitt huvud mer och mer är vad i hela fridens dagar jag ska göra nästa år. Vet faktsikt ingenting, jag orkar inte plugga, jag vill inte flytta ifrån mina kompisar i Skellefteå, samtidigt som jag är förbannat trött på denna stad. Jag vill inte åka till Norge eller något annat exotiskt land. Drömmen är att få ett 100% jobb så att jag har råd mer lägenhet, kanske i Umeå eller i Skellefteå, men att få ett jobb utan utbildning är ju inte superlätt. Snackade med Gustaf om att skaffa varsitt jobb, köpa en två och bo kvar här i ett år för att hinna fundera på vad man vill göra samt få lite arbetserfarenhet. Skulle vara grymt men det finns två hakar; 1, hur ska vi lyckas få jobb, 2, hur ska vi lyckas hålla sams?

En annan framtidsrelaterad grej är den tågluff som jag i väldigt många år planerat att göra denna sommar. Känns väl inte som att det kommer att bli i nuläget, pengar och på vissa håll även motivation sätter stopp för mina kompisar och även fast jag sagt tidigare att jag nog åker ensammen för att upptäcka allt vackert på världens vackraste kontinent så börjar jag tveka på detta. Hoppas för mitt liv att det blir av! Att se Paris och den franska landsbygden, Krakow, Schweiz, Tyskland, Italien med Rom och Venedig, Balkan, Grekland och allt det andra är något jag bara måste få göra. Att göra det till tågs, improvisera och leka fram och slippa allt vad äcklig charter heter får det att kittlas i min magen. JAG VILL!!!


Senast jag var ute och rörde på mig var det Venedig som gällde en resa som minst sagt gav mig mersmak!

They call it stormy mondays

...men min måndag har var så sjuukt lugn. Historia - gjorde inte ett skit i två och en halv timma > drog med Jon till fabriken och lirade trummor > åt lunch > pingis med Gustaf, Simp och Jon, > hem vid två då historian blev inställd > sitta vid datorn. Bränner ut mig, intch. Nu ska jag iofs snart ta tag i att läsa Jons 17 sidor långa historiainlämning som jag ska redovisa om imorgon, spännande att redovisa om någon annans arbete! Blev mycekt Jon idag känner jag, ber om ursäkt för detta.

Ni som gillade min heminspoelade Sunday Smile som jag la ut igår kanske även gillar denna, min egen Pirates of the Varuträsk.  Ikväll blir det AIK, hejdå Gorbatjoff.


Förlorare och Sunday Smile

Förlust idag igen, 11 - 5 blev Wolverims segersiffror. Jag gjorde en dålig match, kände mig yr och mina ben var lite shaky. - Det är tuffa tider.

I två veckor har jag kastats mellan hope and despair, det har inte vart lätt, men nu är punkten satt. Det känns kanske inte bra men... ja, nödvändigt. 100000 tals minnen, varenda liten sak som händer för tillbaka mina tankar till det som varit den bästa och mest händelserika tiden i mitt liv. Jag har väldigt lätt att se allt som var fantastiskt och glömma alla tråkiga händelser och stunder. Detta är väldigt bra, men det gör det nog kanske inte lättare.

Jag älskar dig min vän =)

Igår satt jag hemma och spelade in lite, instrument för instrument, max en eller två tagningar per instrument blev det. Fick inte till klicket att bli tretakt så tightheten är lite sådär, likaså sånginsatsen ibland, men det är väl charmigt? Detta är alltså min Sunday Smile, som jag själv ger ett VG i betyg.



Ha en fin söndagkväll, hitta en anledning att få ett Sunday Smile, även om det kan vara svårt ibland!

Finsk radio, demo, ett riktigt brev - med frimärken, och en fantastisk isländsk ensemble

Tydligen snurrar Stolen Deer på finsk radio en gång om dagen, låten Loveless Night får några tiotals tusen finsk/svenskar att känna höstens vemod, mycket nice! Igår var vi och spelade in en förberedande demo på låtarna Jasmine och 6/8an som ska spelas in någon gång i början av Januari och sedan släppas på Sporify respektive iTunes!

Igår fick jag ett brev, ett riktigt brev med frimärken. I brevet låg det en bok som Sofia har gjort. Det var några bilder, några små textrader samt ett julkort. Det var mycket vackert och jag blev jätteglad. Både tanken och utförandet var fantastiska, jag saknar min vän.



Idag vill jag att ni viker 4 minuter av er tid åt Sigur Rós. Sigur ros är ett Isländskt post-rockband som jag lyssnade mycket på för kanske ett halvår sedan. Musiken är pampig och känslosam, texterna är på isländska och framförs sjunges ofta i falsett. Videon till denna låt, Hoppípolla, gör mig väldigt glad. 4 min folks, om jag kan få önska att ni kollar på något av mina youtubne-klipp så är det detta, det är i hd och framförallt, det gör er gott!




Yta

Skippade religionen idag för att ta igen lite sömn.

Jag har så mycket att skriva som kanske inte lämpar sig för blogg.se, därför ställer jag mig återigen frågande till hela konceptet. Men skit i det, jag skriver om nått annat, nått som retar mina friends. Här kömmer en liten krönika om YTA.

Det är ju insidan som spelar roll såklart, det vet vi ju alla, men om man nu ska prata om utsidan, om ytan, vad är då det viktigaste. Hamnade i denna diskussion med en kamrat nyligen. Kamraten ansåg att det viktigaste i denna fråga självklart var ansiktet etc. Jag håller inte med. Detta var inte en diskussion á la "bröst/rumpa", mitt motargument var att om man nu ska gå efter utsida, är inte kläder och stil då det viktigaste? Jag menar, om du har en krokig näsa, 30 kg runt midjan som du bara inte kan bli av med, snea tänder eller ett födelsemärke som täcker hela ansiktet, är det då något du kan göra något åt eller som du rår för på något vis? Nej!

Kläder däremot speglar ens personlighet och kläder är något man i allra högsta grad kan bestämma över själv. Alltså borde ju fina och coola kläder gå före vackra ansiktsdrag eller en vacker kropp? Båda sidor är utseenderelaterade grejer, och de flesta kan nog tycka att en person kan vara snygg trots att den har ful stil, medan det nog är svårare att tycka att någon är snygg om den har cool stil men fula ansiktsdag.

Och vad vill jag nu säga med detta? Haha, jag vet fan inte... Det enda jag vet är att jag aldrig kommer att skriva ett liknande inlägg igen, i risken att bli dödad av både mina vänner och mina fiender.

Nu börjar min samhällslektion om en halvtimma, dags att dra. Later on blire snack med Jocke W på skivbolager A West Side Fabrication och efter det blire pingis på Edda. Ikv får vi se, troligtvis nå gänghäng.

A revoíre!

Hata blogg...

Då var det dags igen, att som så många gånger förr, ställa sig frågande till mitt eget bloggande. Jag vill säga så mycket men säger det ändå inte, trots att jag bloggar ganska öppenhjärtligt. Min blogg är alltså ett forum för mig där jag kan skriva NÄSTAN det jag tänker och känner. Vad fan ger det?

På nått sätt tycker jag ju att det är kul ändå, så meningen med att blogga kanske är att säga just nästan det man tänker. Jag tycker ju uppenbarligen att det är nice eftersom att jag fortsätter.

Idag har jag bara en lektion, kör kl 3, vilket passar utmärkt eftersom att jag kom hem halv två inatt efter litte grabbhäng på aftonen och lite flickhäng på kvälln. Kollade på Harry P 6 som i princip bara handlar om "snogging" (eller hur det nu stavas, hångla på harry potter-engelska). I helgen blire nog ganska lugnt, verkar bli fest men jag tror jag håller mig på det torra. Helgen därpå blir det ev. Bear Quartet i Luleå. Blir nog grymt om det blir av! Det vankas även en massa lussande och estetarfest samt klassfest så det kan nog vara smart att vila lite i helgen, spara sig till lucia å så...

Nu ska jag käka frukost, how sick is that?

Hejplejlingongtjej...! =)

Fem i sju

Drar iväg till Elias och Abidabi nu, vet inte hur länge jag blir där men, troligtvis längre än denna film iaf.


En av vår tids största ligger för närvarande hemma i sviterna av influensasprutan, kämpa Gustaf, du kommer att klara det!

Shakin

Hade terminsuppslening idag. Jag sjöng väl helt okej, rent men inte supersnyggt. Det problematiska var att jag frös så jäkla mycket, det var svårt att få fram tonerna och mina ben skakade. Något sår inte rätt till.

Efter allt arbete under med mitt skrivarbete med de klassiska kompositörerna har jag fått upp ett intresse för deras musik. Detta stycke heter Bolero och är gjort av nån som heter M.Ravel. Under hela stycket går samma trumma och samma melodi men det byggs hela tiden på med andra instrument och finalen är alldeles magnifik. Lyssna på den i 15 minuter, era huvuden kommer att bli rensade och själen får ro. Simple as that!


Hey I made it!

Jag klarade deadlinen för historian trots att jag sett hockey. Såg framförallt min gamle idol Markus Näslund sänka AIK och jag kunde inte ens bli särskillt ledsen, det är nått visst med gamla idoler. Imorgon blire termins, nu blir det sängen.


Uppdrag granskning: Vad fan var det i svinissprutan egentligen?

Skriver väl som alla andra these days; skolan tar ihjäl mig. Megainlämning på historian innan 00.00 inatt, terminsuppspelning imorgon,Gemu-läxa till imorgon, religionsarbete till fredag, gitarr-redovisning (kniven mot strupen) till fredag och under tiden är det tänkt att man ska orka leva. Faktum är, det går faktiskt att leva under tiden. Känner mig trots allt som hänger över mig väldigt harmonisk. Knappast glad, men mycket lugn. Börjar fundera över vad det var i Svininfluensasprutan, kan det vara nå sorts down-chack? Känns typ så. Tror jag ska be Janne Josefsson osv att granska fallet.

Nu --> History.

Dagens snackis, vilka är det som har en förälskelse i vår klass, rykten har börjat spridas och jag är inte insatt! Tell me!?

www.estred.blogg.se

afahlgren.blogg.se

Har spenderat tiden efter att jag kom hem från skolan åt att läsa alla mina blogginlägg. Tog inte jättelång tid, sedan jag skapade bloggen har den ju faktiskt vilat mer än den vart aktiv.






Om ni inte ids göra som mig och kolla tillbaka på min blogg kan ni kika på alla dessa mästerliga bilder som funnits på min blogg. Detta är väl ca 50% av det totala antalet bilder så något mer behövs väl inte egentligen Jag rekommenderar dock starkt att ni läser era egna bloggar, det kan vara till mycket nöje. Originellt tips va? Jo, jagvet!

Nu blir det att hugga tänderna i historiahelvettet igen, skrev en hel sida på skolan idag som jag glömde att spara, gör mig bara ännu mer hatisk mot detta. Nåväl, vad är väl en dag framför TVn när AIK har match. Det kan ju vara tråkigt och segt och dåliga kommentatorer och alldeles... alldeles underbart!

Men det blire inget av, nu ska jag in i Meinheimmerskolans värld igen. Peace.

RSS 2.0