Appendix

Har blivit en äcklig blindtarm.

Äckliga biccar - Takk.

Anton Fahlgren - Numera stolt medelm i Nort Power.

Helgen:

1. Härlig födelsedagsfest hos Albin med presenter som han verkade tycka om. Grabbarna bjöd till, abbe bjöd på Wishkey och tja, vi hade riktigt trevligt. Som vanligt mådde jag rätt bra dagen efter och någon spya är det inte tal om.

2. Har pga. att jag aldrig råkar RIKTIGT illa ut tappat sinnet för hur mycket man bör dricka ibland. Erkänner absolut att jag blev för full i fredags och det är intch så kult.

Punkt 1 och 2 bildar tillsammans en helt OK fredagskväll. Absolut var det kul men sista två/tre skulle ha skippats. Kvällens coolaste var Vikke Lu som lämnade kalaset på det mäktigaste sätt någon lämnat ett kalas.




3. Att göra randomgrejer by my self fast med andra är något jag tänder på. Typ som när Petter gick iväg och såg basutbudet (eller vad det nu var) när han var spiknykter och alldes själv fast bland massa andra. Petter och the randoms dansade.

4. Att stå i klacken är tyvärr inget jag tänder alls på längre, jag får ont i halsen och tappar lite fokus på att försöka analysera händelserna på isen.

Punkt 3 och 4 bildar tillsammans en helt OK lördagskväll. Inte bra inte dåligt. Matchen var väldigt seg tycker jag, Rundblad var den överlägset största behållningen mot Sveriges osexigaste hockeylag Södertälje.




5. Idag förlorade vi med Sturmarna mot Solvik. Förra säsongen var minst 90% av våra förluster på uddamål, hoppas vi kan vinna några matcher på uddamål denna säsong.

6. Jag gjorde fyra kassar på matchen. Det är nog mer än jag någonsin gjort i någon lagidrott i något sammanhang.

Punkt 5 och 6 bildar tillsammans en helt OK söndagsafton. Självklart vill man intch förlora men... FYRA MÅL. KOM IGEN?! Efter matchen lagade jag, Gustaf och Arvid goda köttbullar och stuvade makaroner, sedan blev det rep och nu är jag hos Ottilia. Imorgon kanske jag och Arvid ska lol-idrotta på Bowlinghallen.


I detta inlägg har jag alltså klargjort att jag super mig för full, att jag är medlem i North Power och att jag typ sätter jaget före laget i Sturm, iaf ibland. Charmig kille va? =)


ååååååååååka pendeltåg

Jobbet flyter på och imorgon gör jag min första dag utan inskolningsansvarige Toni. Efter jobbet så blir det Olles > Albin för häftigt firande > Utgång (förmodligen tillbaka till Olles...)

Ikväll träffade jag de tre andra som ingår i bandet Stolen Deer. Vi repade och det kändes kul.


haha finns inte sa mkt mer att tillaga en att de ar fail

Allas vår älskade Nicke Å har som de flesta av er vet åkt till Barcelona. Hur gick det då kanske vissa undrar?

Niklas själv berättar på Facebookchatten:

de gar helt ok men igentligen helt vardelost :D:D
far och jobbar i oslo i natt ;);)
vill du ha en lista pa allt som fuckat har?
skriver den

-paset blev stulet pa arlanda sa kan inte jobba har,
-bartendern hade sonder mitt visakort sa maste lana av folk ehh
-hade sonder en tjejs data sa maste typ kopa en ny, blev virus
-behover ett "nienummer" kan inte gora de utan pass

haha finns inte sa mkt mer att tillaga en att de ar fail
blev nastan ranad igar oxa
hander typ varje dag att folk forsoker rana en :P:P
livsfarlig plats ;);)





Niklas lever ju iaf så han har motsvarat de flesta förväntningar, nu reser han till Oslo och tjänar storkovan i europas dyraste huvudstad. Önskar dig lycka till Niklas! =)

Det kostar 90 kr att spela squash i 30 min (inkl. rackethyra).

Kom just till Ottilia efter en lång men händelserik arbretsdag. Jag trivs verkligen på mitt nya jobb som personlig assistent på balderskolan men det är svårare än jag trodde, erkänner att jag inte känner mig 100% säker hur jag bör agera i alla situationer men detta faller sig nog naturligt efter ytterligare någon vecka.

Skrev inte igår om vårt häftiga innebandylag som spelade match igår. Ni som inte var på plats i Degerbyhallen kan nedan ta del av matchen i siffror, samanställda av Webbmaster N. Nahlqvist.

El och Diesel - Sturm und Drang
Förlust med 6-3, dock bra match. El & Diesel är nog ett topplag i år men vi bjöd upp till riktigt bra kampf!
Nyförväret (poppe) och "nyförvärvet"(Ledin) är bäst i vårat lag, Elias kniper nog tredje stjärnan. Nya tag nästa vecka - det luktar nio poäng på de tre kommande veckorna !

Mål (ass): Anton Fahlgren (Elias Wahlberg), Viktor Ledin (Gustaf Normark), Viktor Ledin (Pontus Olofsson).
Utv: Andreas Andersson 2min, Anton Fahlgren 2min.

Betyg:

Pontus Olofsson 5
Elias Wahlberg 3
Viktor Ledin 4
Nils Boman 2
Victor Lundström 3
Anton Fahlgren 3
Simon Nilsson 3
Gustaf Normark 2
Per Holgersson 2
Andreas Andersson 3


Som ni ser är ambitionsnivån hög i vårt lag och trots att vi inte har träningar eller samlingstider innan matcher så är det hela på riktigt blodigt allvar och faktum är att jag typ håller matcherna på söndagarna med SuD som det roligaste som händer i mitt liv. Kan låta tragiskt men det är sanningen... haha.

Ikväll ska jag och Ottilia göra något roligt hoppas jag, sedan är det kneg imorgon igen, väckaren ringer vid fem...

Nedan följer diverse omslagsbilder som aldrig gått igenom som vi har gjort. Håll till God-O.





Lgh @ Hyttlidsg.

Har en kvart av dö-tid framför mig så jag passar på att skriva lite blogg. Följande händer just nu @ Varusträsk 142: Ute på gården kör det omkring en latbil och en stor grävmaskin. De fixar jordvärme hem till oss, för nu när jag ska flytta så ska det firas med en total upprustning av huset. Mannen som ska fixa hela kalaset, sir. Anders Fahlgren, ligger dessvärre utslagen i magsjuka - är detta Lurras slutgiltiga seger?

Mitt nya place kommer att se ut ungefär såhär:





Flyttar in i November. Längtar.

Nu ska jag iväg å riva en stor scen på isladan, efter det väntar en lååååååång arbetsvecka med ca 9 h arbete varje dag. Blir ett krig, men ett roligt sådant.

HEJ!


Murker

Kör den lilla röda bilen längstmed alla mindre gator i stan, sakta sakta. Du och jag döden, klåparen och Mary Shellys dröm.



Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Du var ensam när du kom
Och du är lika ensam nu
Och så släcker dom ner alla gator alla hus
Och när staden ligger tom inser du
Att det är så ditt liv ser ut
Och allting är som förut



kråkow


RSS 2.0