reselogg en la blogg

Tjena bliggovic.

Sitter bakom ett sjukt markligt tangentbord i frankrike och forsoker knappa mig fram pa en dator med med svenska ogon sett, markligt tangenbord. For att forvarna, detta inlagg kommer inte att inehalla nagra bindesstrack eller kolon men jag hoppas att det smakar ando.


Resan har so far bestott av Spain, dar rostiga spanskakunskaper har dammats av och dar vi upplevt kanske den skonaste stad jag har varit i namligen Barcelona. Mangmiljonstaden Barcelona ar grymt pa manga sett. Det ar en valdigt kuturell stad med en fin blandning av nytt och gammalt, lite som i Stockholm fast mer... konst...typ. Staden ar mycket internationell och man traffar pa folk fran varldens alla horn, det ar fantastiskt trevligt och just motet med manniskor fran andra kulturer och lander ar kanske det mest spannande med att resa har jag borjat inse. Att bo i hostell och dela rum med okant folk fran hela varlden ar jatteroligt och man far hora massvis med roliga berattelser och intressanta saker. Att staden ar internationell innebar aven att det ar valdigt manga som kan prata engelska ratt bra har, aven av spanjorerna. Detta at valdigt skont nar saker gar at helvette. Det trakigaste med Barcelona an sa lange ar att alla som har nagot att saga om fotboll (vilket ar en hel del), verkar tycka att Zlatan ar dalig... haha. Att skryta om att man kommer fran samma land som Ibra ar alltsa inget man far ut nagot av. Daremot Henrik Larsson star valdigt hogt i kurs fortfarande..!



Idag satte jag och Ottilia pa ett tag, steg sedan pa ett annat tag, ett tredje, fjarde, femte och efter sex tag och manga om och men sa satt hamnade vi tillslut i Nice. Det ar en ganska dyr stad men verkar ganska trevlig so far. Pa ett av tagen satt vi lange och pratade med ett par dar duden kom fran England och bruden fran Colombia. De bada hade ett gemensamt tycker for svensk musik. Ingen av dem kunde svenska over huvud taget men de gillade verkligen Kent. Lite coolt...hehe. Tror att jag ska sitta och aka tag mellan tva stora europeiska stader nagon gang, bara fram och tillbaka och prata med manniskor som reser omkring.

Nu ska vi ga och sova. ST. Tropez och stekarspaning blir av imorgon. Sedan bar det av mot... ?

Fler bilder finns pa www.luftenarfri.blogg.se


Hasta Lugeo, A revoire osv !


RSS 2.0