Jag är glad om du är glad

Hade en great kväll igår. Bastade, lirade volleyboll badade(typ), grillade bananer, choklad och jordgubbar och mådde som allmänt gött, harmonisk och svävande, men ändå stadigt nere på jorden. Jäkligt skönt med positiva människor som inte gnäller för lite blåst eller så, blir nog en uppföljare sometime.

Idag ska jag jobba, åka till Medle och skriva om fotboll. Efter det blire grillat å lite finfrämmande åså, ev fotboll ikv.

Inte länge kvar nu, sommaren knackar PÅ å fan va gött vi ska MÅ... DÅ... vilken poet man är ibland....

HERRA!

Helg igen!

Nu är det helg igen. Då kommer läsarantalet på bloggen stiga och då måste jag väl nästan skriva något också.
Veckan ha vare ganska chill. I tisdags kom Ottilia hem så då drog jag på falmark och hämtade henne. Hon blev rädd sa hon men jag tror hon blev en smula glad oxå.

Onsdagen bestod av en tidig uppstigning efter en sen kväll, hade verkligen velat sova längre. Det är sådana gånger, när man är duktig som tusan och väcker liv i en död kropp och masar iväg den till skolan som lektionerna ALLTID är inställda.  Alltid är i detta fall tre gånger. Vid tvåtiden på dagen, då jag började vakna ungefär, hade vi som har sång som huvudinstrument i Es2d gemensam sånglektion.
 
Det tog lång tid men det var roligt, alla var jättebra, blev väldigt imponerad av många. Elias presterade som vanligt på hög nivå, den räven körde When a man loves a woman inför mej, 5 kvinnliga sånglärare och 8 kvinnliga klasskamrater, smart drag Mr. Wahlberg! På kvällen bjöd jag mej själv på bio, jag såg Änglar och Demoner. Ottilia var också med på ett hörn. Helt klart en bra film, spännande från början till slut.

Igår var jag och jobbade, kom hem sent och misslyckades med att skicka in artikeln till Norran i tid, skärpning Fahlgren. Eloge till Sofia som hänkade till Skellefteåhamn för att kika på herrar div.5 utan att ens ha någon annhörig i något av lagen, mycket trevligt!

Ikv blir det gangbang i Varuträsket, bara inte motvinden stoppar resenärerna.


My Swomp

Muy bad uppdatering

Har missat en hel dag. Igår va vi med kören hos Martin. Lirade brännboll och käkade gott. Hade EN lektion på skolan, den varade i 40 minuter men trots det så var jag ändå på skolan mellan nio och halv fem... sjukt.
I
dag har vi haft audition till vårkonserten. Vi sökte med Reptilia och Postcards from Italy och det var den senare av de två som gick bättre. På förhand kändes Reptilia som det starkare kortet men det släppte som aldrig riktigt för den idag, blev tyvärr lite lame... Hoppas dock att lärarna ser kompetensen i den och låter oss köra den på Vårkonserten!

Nu ska jag iväg å hänga med S.Hedlund. Troligen drar vi på SSB å SUS vårkonsert.

Vid midnatt kommer frugan hem, alltig går back to normal och den frihet jag kännt nu i några fantastiska dagar kommer att strypas...

!tekårpsmoträvT

Diemotherfuckerdiediemoterfuckerdiediediemoterhfucker!

Kirkonsert

Står på skolan och filosoferar, är ensammen här, vi fick ett breake mellan 3-6 och dumt nog stannade jag kvar på skolan. Passar på att göra reklam för kvällens körkonsert.

Anderstorpsaula kl 18.00
Medverkande: Espri, Holmström/Bergner trio, Åsa Granlund Johnsson.

Nu ska jag hem till kind Pierre Holgerzån som bjuder på middag, som en skänk from above.

Ses ikväll, det kostar 780kr/person.

Segertåg?

Nja, nått fantastiskt segertåg var väl inte Umeå denna gång. En bra spelning med halvdant väder är väl sammanfattningen. Vi tjänade 0 kronor på att spela i Umeå ikväll, och ändå så känns det ju som att man tjänat nått på att fara dit, pengar är så jävla långt ifrån allt, knappt viktigt, bara ett hjälpmedel/handikapp i livet.

Allt har sina ups and downs. Upset med dagens spelning är väl själva spelningen och den respons vi fick mot slutet av spelningen då det var soligt och folket började hitta dit. Downset var punkteringen på bilen på vägen hem, fan va jobbigt det var. Vi drog vid nio från Umeå vilket gjorde att vi trots vårt stopp i Lövånger med traumatiska däckbytarupplevelser kom hem i vettig tid. Hade vi stannat å partayat som delar av församligen ville så hade vi kanske dragit mellan 12 och 1 och hade vi fått punktering då, typ kl 2 i ett sovande Lövånger, då hade livet sett lite surt ut...

Nått annat som har sina ups and downs är kör. Ibland äre riktigt ball och ibland ganska tröttsamt. Idag vart det ganska tröttsammt. Imorgon har vi konsert och då blir det troligen mycket ballare. Om min röst orkar vill säga, annars blir det en plåga.

Ottilia har oxå sina ups and downs. Upset är att jag älskar henne och att vi är tillsammans. Downset är att hon är borta och att jag hade fått för mej att hon kom hem imorgon MEN det visar sej att hon kommer hem på Tisdagnatt! Lite jobbigt, hade ju som gått så bra...

Inget att gny över dock, allt är som så trivsamt. Förutom att Hjärterdam inte kommer hem imorgon så finns det bara en grej att klaga på och det är att refrängen/sticket (1.15) i den här låten bara kommer 1 gång. Sitter alltid och längtar efter att det ska komma en gång till men det blir alltid samma besvikelse. Ointelligent av mej att hoppas på en Refräng nr2 egentligen men ÅH, den är ju som så given på nått vis. Hur tänkte Lennon? Han har ju ingen jävla kännsla...!!! 

Lördagmorgon kl 01.21

Jaasi, då har man sovit en god natt och är utvilad och inspirerad till att påbörja en ny dag med allt vad det innebär!
Kör från 10.30 till 14.00 är att vänta, sedan bär det av till Umeå med mina ståtliga bandkamrater!


Umeå ska få höra vad vi går för, Kulturnatta kan bli ett segertåg!

Kvällen har vart miis men fick en tragisk avslutning då min kära Carina II, aka Magnus gav upp ett antal gånger och spenderar natten på Kanalskolans parkering. Mår ju skit över det, kuken!

Ajja, ska ner å käka frulle nu, Ferwell!

PS.

Nån jäkel som vill designa min blogg?

DS.

Ledigheten so far

Igår va som nice. Va å repade och tog bandfoto på dagen, lagade middag med dudesen, 5kg flintastek till 7 pers blev det, orkade ju inte riktigt allt...
Basket och övernattning av två förnäma kamrater avslutade kvällen, Albin låg enligt honom själv vaken till ungefär klockan 6 och han hade hört mej prata en hel del i sömnen. En av grejerna minns jag att sagt, de andra två är helt random.

Nattcitat 1: Äh nu är det dags att börja röra på sej, har ju suttit i bilen hela dagen.
 
Nattcitat 2:
Jag: Jag hatar tavlorna hemma hos *pip*!
Albin: Varför?
Jag: Ja vet inte, jag hatar dem bara.
Albin: Men, vad är det för tavlor då, har *pip* gjort dem själv?
Jag: Nejnej, det är teckningar.

Nattcitad 3: Det är ju mycket billigare att göra sina Ths Sims-gubbar lite laid-down än att göra dem kaxiga.
(Har inget minne av att jag drömt om det där sista eller hur jag kan ha tänkt när jag sa det, mycket sjukt)

Idag har jag vart på stan, handlat lite till och med. Ikväll blir det uppvaktning av Klabben, blir nog nice!

Hejdå.


Men fan, de skulle ju va sol?

Sitter hemma på rummet, haft strömavbrott här i varu till för några minuter sedan. Frugan drog till Frankrike imorse. Ska bli så jäkla skönt här hemma utan hennes tjat, bara vara med grabbarna å softa, inga krav, bli som ung på nytt!
Intch. Kommer så klart sakna Ottlila jättemycket. Dock handlar det bara om 5 dagar så jag tror att vi båda kommer att överleva, är mer orolig över mej i det fallet, har ju som en benägenhet att dö ibland.


Igår repade vi, bästa repet på länge, skönt med stämmpedaler, kommer lyfta seriöshetsintrycket på våra spelningar. Idag blir det nog något liknande, det går ju typ i vågor det där, inget rep ena veckan, rep fem dagar i rad veckan efter.
Efter repet for jag till tjejen min, vi gick till en elefantkyrkogård och lekte, vi lekte som tusan, kastade grejer och betedde oss riktigt barnsligt. Typ ball.

Så roligt livet är ibland!

Hoppas iaf att solen visar sej i helgen så man kan va ute å ha kul iställetför att sitta här och drömma om Frankrike, ett land som definitivt ska besökas innan timglaset runnit ut. Tågluff nästa sommar, eller visst sa vi det?

Till sist så ber jag min älskade vän att kontakta mej om det är något som är åt helvette istället för att skriva det på bloggen?

Kontinuitet

Tycker jag har ganska god kontinuitet på bloggandet. Bara igår på ganska länge som jag inte skrev nått. Skriver inte pga att det inte händer så mycket, även om nonsens up-dates is what bloggar is all about. Som spännande att folk läser det ändå, jag läser själv, prenumenrar på några bloggar här och där till och med. Oftast inte så spännande, nån bild ibland eller nån kul story. Som intressant, man skriver vad man gör men går inte in på så mycket personligt. Jamenar, det är ju inte så att man får ventilera sina tankar och kännslor när man bloggar, man skriver inte av sej angående nått problem eller så. Gör man det för andras skull? Eller gör man det för att få sammanfatta?

Konstiga rader som make no sence / mej.

Idag hade jag terminsuppspelning på skolan, dvs sjunga inför alla musiklärarna. Gick helt okej, sjöng väl inte klockrent jämt, morgonfalsetten var inte på topp men jag hade ganska kul och jag tror det syntes!

Ikväll är det rep som gäller, spelning i Umeå i helgen. Efter det äre en veckas "ledigt" och veckan efter det har vi 3 spelningar på skolor runtom i komunen samt en ev "turné" i södra Sverige, (Halmstad och Göteborg).

Singalong, fred å fred.

Jag är hellre blind än ser livet utan någon mening

Blev en Varukväll ikväll. Börjar halv två imorgon, sooft.

Meningen med livet var det ja?
Finna lyckan är väl som det övergripande, lycka kan ju kanske finnas i många olika grejer men det borde väl vara det eftersträvnadsvärda? Blir man lycklig och trygg av att ha en stark tro till Gud så är väl det rätt, blir man lycklig av att cyckla så gör man det, lycklig av att sitta och stirra in i en dator gör man det. Blir man lycklig av att göra andra människor illa så är man sjuk, och då måste man få hjälp med att bli lycklig på något annat sätt.¨
Det var vad jag kom på ikväll, förmodligen det som de flesta människor kommer på någon gång per år typ, likaså jag, och jag blir lika tillfreds med mej själv varje gång. FInna lyckan, all that matters.

http://en.akinator.com/

Grymt ball hemsida, slår en med häpnad varje gång, anden spikade Daniel Sedin, hur kan det vara möjligt?


I köpartagen


Observera och analysera, killen till vänster äger en longboard och är väldigt lycklig i vårsolen.
Killen till höger är lite mer sammanhållen, på väg att börja gråta.

Vad har jag lärt mej av detta då? Jo att jag nog ska köpa mej en longboard. Thanx for the lession boys.

Sommartider

Solen skiner från en klarblå himmel, kom just in efter att ha suttit på balkongen och ritat i mitt fd. mattehäfte. Kommer aldrig att behöva ha en matteliktion mer i hela mitt liv, blir typ rörd, äntligen framme vid målet på nått vis.

Gårdagskvällen va chill, lirade fotboll å såg film osv, några partyaktiviteter orkades det inte med. Belv supertaggad på fotboll börjar överväga möjligheterna för en comeback i korpen lr div.6, är dock orolig över att jag inte är superhet på marknaden...


 Ritade av något som jag inte lyckades göra rättvisa, dock intressant att jag lyckades lösa matteuppgiften på nedre halvan av pappret, X1 = 2, X2 = - 4. Roligt med matte alltså, I will miss it, eintch!

Hade bra jävla Idioter! =)


nu äre lördag igen

Igår var en nice dag. Åt hemma med familjen, for till min älskade Ottilia, promenerade runt i skogen vid älven ett tag och tittade sedan på nån sorts show som va en riktig besvikelse. Visst, några akrobatiska nummer vad GANSKA högklassiga men det var inget som fick någon att tappa hakan. "Showens höjdpunkt" var när det kom fram en dvärg med en eldsprutande grej... konstig underhållning måste jag säga.


Senare på kvällen entrade vi Pias place. Det var riktigt trevligt faktiskt, kul med guffes look-alike i tidningen!

Idag har jag vart på fotboll å konstutställning samt vart på stan. Alla aktiviteterna får G+ i underhållningsvärde.
Ikv blire fotboll/bad/film/fest/burträskbingo.  Om någon är taggad på att joina fotboll äre bara att höra av sej elelr komma till sportfältet kl sju-halv åtta...

Dagens tanke: Varför smakar de gula mantosgodisarna äckligt?
Tjingaling!


Maj sköna Maj!

Sommaren står för dörren, det är Fredag, det vankas fiesta och Gustaf har klippt sej, livet leker!
Har idag vart i kontakt med Hyltefestivalen, blir lite frustrerad, verkar som om vi kommer måsta konka med trummor, stärkare och PA till Halland, känns lite sådär va... Jobbar i nuläget på att försöka fixa nån sorts spelning i Göteborg, skulle vara awsome!

Ikwell kommer far och bror hem från outlandish, hoppas de köpt en massa coola grejer som pingvinsalmiak å fotbollströjor!

Men dem träffar jag nog först imorgon, efter middagen ska jag till fröken Ottilia och sedan blire någ iväg till Zimpz > Piaz.... BLir nog ball!


(När Ottilia inte går i skola eller dansar är hon på medeltidslajv)
PUs


Då var det alltså Onsdag

Vaknade upp på sunnanå, drog till skolan,  redovisade om hur man hjälper en skadad på idrotten samt spelade Basket. Sedan var skoldagen över. Istället för gemu var vi på dansföreställning på Nordanå, såg Es3c's projektarbete. Har kommit på att jag gillar att se på dans, denna gång var inget undantag. Tight överlag, ett kul och genomtänkt manus samt några höga toppar i form av "sängdansen" samt dansen till Äppelknyckarjazzen gör att jag är glad att jag for dit. Sedan åt vi lunch på Balderskolan, möttes av Ottilia i matsalen som pekade på mej, skrattade och sedan inte berättade varför hon gjort det, SO SWEET...! (2.0)

På bandfronten så har det hänt lite grejer idag. Spelning i Umeå på "Kulturnatta" någong gång i slutet av Maj, kort gig på Nolia när nu det är samt ev. spelningar på samtliga Gymnasieskolor den näst sista skolveckan. Kan bli awsome, kan bli katastrof. Kommer att bli sjukt nervöst att lira på skolorna om det nu blir något av det.

Eftermiddagen spenderades hos Elias, kollade lite 100höjdare, lyssnade på musik och pluggade. Kom hem vid halv sju, fick veta att vår hund INTE har cancer. Det har vart lite oroliget i familjen över det men den oron var obefogad.

Ikv ska jag gå ner till sjön tror jag, helt spegelblankt, kommer bli väldigt sugen på att köpa en kamera, sedan ska jag plugga om jag har några krafter kvar. Känner att jag faktiskt kommer ihåg det mesta från lektionerna som på senare tid har vart allt mer intressanta. Beethoven är min absoluta favorit bland gubbarna, månskenssonaten är otroligt nice, framförallt den tredje delen, som kanske inte riktigt är lika känd som den första delen men som är grymt omskakande emotionellt. Hehe...

Hej!

Tisdag

Hoppas ni är nöjda över mina kreativa rubriker?
Gjorde iaf nationella i matte b idag. Spännande vare, gick inte så bra tyvärr. Missade hela sista sidan och gjorde lite annat slarv. Nog talat om detta.

Efter skolan drog jag på stan me Ottilia, hon berättade att hon förmodligen skulle vara borta de TRE första veckorna på sommarlovet. Jag wajnade lite men söt som hon är så tröstade hon mej med orden "vi kanske inte ens är ihop då!" So sweet...!

Somnade hemma på kökssoffan innan jag ens hunnit ta av mej skorna och sov tilldess att min mor väckte mej med motivet middag. Ikväll äre Idrott B uppgifter som gäller, så länge jag orkar hålla mej vaken.



Kommer att bli awsome!

Måndag

Världens värsta veckodag? Brukar typ va de. But not this day, this day we FIGHT! (Aragron).
Har faktiskt haft en heldel härliga fighter idag. Fightades med duden på 4sound angående min gitarr som det inte verkar finnas reservdelar till, fightades med två lapplisor som ville bötfälla min bil (segrade i den bataljen), fightades med min egen totalotränade kropp på 2000meter samt fightades med en mycket god kamrat alldels nyligen.

Har även en hel del skolfighter i veckan...
Tisdag: Nationellt prov i Matte, fyra timmar av lidelse och ångest över alla dedär timmarna i sal C77 som användes till så otroligt mycket dagdrömmande, musiklyssnande och struntsnack.

Onsdag: Inlämning av två hemuppgifter i Idrott B; hur man gör om någon blir skadad osv samt en skrivuppgift om en valfri idrott och dess betydelse för "kulturarvet".

Torsdag: Prov i Kultur och Idéhistoria. Känns som ett grymt avgörande prov för kursen och vilket betyg vi kommer att få.

Alla dessa faktum angående min närmaste framtid samt dagens prövningar skulle normalt ha gjort mej till en tjutande klump men det krävs mer än såhär för att få mej på dåligt humör idag. Har som en go känsla i kroppen.
Tack för det kära grodletarkompis =)


Loerdag

Vaknade, värdinnan var bortblåst, minglade med familjen Werkmäster å käkade frukost, for hem, for in till stan igen, repade, fick höra en grund av Pierre som troligen kommer att bli ett masterpice, spelade en låt som jag skrivit och även om entusiasmen över den kanske inte va lika stor så tror jag även den kommer att växa. Käkade middag med the boys, drog till Skellefteåhamn å kollade fotboll med Leo, drog till Ottilia, såg jävla robinson, drog till Per, såg jävla Star Wars, fick samtal från "fans" i Umeå, körde en lonley väg hem, stannade å kollade på ett fd. supergrodställe som nu var helt dött, kom hem, sov...thats it, skriv upp det, allt är av stort nyhetsvärde. Keep breathing,  hej!

Freeeeeeeeeedaaag!

Ja som sagt, fredag. Som chill. Friday night kommer att gå i långbrädans tecken då jag ska ut med Pierre, O'Nelson å ena halvan av Istiden å åka omkring, spänna oss å tro att vi är coola.

Idag har vart en superlugn dag, vaknade vid fem över åtta, åt en banan i bilen å landade på skolan vid halv nio, redo att skriva nationellt prov i engelska. Provet gick vä'l ganska dåligt faktiskt men jag jobbarju på att få lite punkigare betyg så det var bara bra! ehum...

Största tiden av det som kvarstod av dagen efter vi skrivit provet har spenderats i "bastun" på skolans innergård. Nu sitter jag här med Chimp och det är han som får privilegiet att få välja vad som länkas idag. DJ Simon väljer:


Torsdag

Börjar känna att skolan ligger över mej igen. Har som känts lugnt ett tag, har nog förträngt å mått bra, TACK FÖRTRÄNGANDE HJÄRNA. BLir å ta itu med lite skola ikv, There's a lot of things i must do before i die that i have'nt done jet, tex planka låtar, lära mej låtar, lära mej en massa ord på engelska å lite Idrott B uppgifter....Idrott B har vart en kul kurs MEN det har vart halvmycket teoretiskt arbete med inlämningar osv, lite synd.

Hade hellre vart ute å fångat lite grodor eller liknande ikväll. Självklart skulle jag släppa tillbaka dem men ja, de e ju spännande!

Tyvärr har jag och två kamrater i barndommens Varuträsk redan rivit stora sår i Varuträsks grodsläkte. När vi gick i ungefär fjärde klass så var vi ute några dagar och fångade grodor i sinne, mitt under parningsperioden. Det blev ca 250 grodor som vi hade i hinkar och ett badkar. Tyvärr var det dags för många av grodorna att "föda" precis när de befann sej i badkaret så badkaret blev översvämmat av ägg som vi sedan gjorde oss av med. Dessa ägg fick aldrig chansen att bli ståtliga grodor och sedan dess har grodbeståndet i Varu inte vart sej likt. Känner en enorm skuld över detta, FÖRLÅT!

Ajja, slutsnackat, dags att sätta spaden i marken och börja plugga. HADES!

Onsdag den 6 maj...

... var inte en ansträngande dag på skolan. Lite harmonisering på gemun, mentorstid och sedan va dagen över vid halv tolv snåret. Satt ändå kvar på skolan till 3 tiden, tycker typ att det ä'r småchill om det finns folk i närheten.

Ikväll äre nått sorts musikcafé på St.Olov. Vår klasskör ska medverka med några låtar och det känns väldigt osäkert såhär i förhand. Personligen är jag absolut inte så påläst på stämmorna som jag borde vara och det är många som är i samma situation som mej. Vi ska sjunga fem låtar, jag känner att jag är säker på EN. Blir fan spännande!! =D

Jaja, allt som inte dödar härdar, känner iaf att detta är en känsla av osäkerhet inför något jag ska göra på scen inte är nått jag vill uppleva igen, har lärt mej en läxa. Trots allt är judetta en av a whole lot of things I must do before I die.


Hej!

Allergi

Jag börjar misstänka att jag är allergisk mot nått i skolan, när jag inte är på skolan i några dagar känner jag mej alltid väldigt frisk å när jag kommer tillbaka så blir jag svullen i körtlar å hals igen, får ta å kolla upp det där. 

En annan grej jag är allergisk mot är katter. Slaggade i en kattsäng inatt hos en dam som borde ta en prästkrage till hjälp för att ta reda på saker som hon själv inte vet. Hoppas bara det är en blomma med udda antal blad.

Coolt med klotter som inte skadar miljön, borde vara mer av den varan...!
Snyggt ritat lo-fibriddzzz.....! ( Vuxna fula svanen och The Beatles borttappade syster)


Dags att sova nu, en dag imorgon också, hoppas bladen är dragna tilldess.

PS. Något sånnthär blir det inte på balen, fröken Hedlund har fått kalla fötter... DS.

Hemma från Venedig!

Venedig var en fantastisk upplevelse, den bästa resa jag gjort på många år (de två senaste resorna jag varit på har slutat i 40 graders feber och Salmonella). Vi har stekt i solen, sett en helt otrolig stad och råkat ut för diverse dråpligheter. Espri är however ett jäkligt härligt gäng, bra stämning resan igenom, tack för det!

Hoppas att alla Espriares bloggar börjar blomstra av Venedigbilder snart, då kommer jag att kopier å slänga in det bästa av detbästa på min blogg. Tillsvidare så får ni nöja er med vad som finns att tillgå från sofias kamera.


Invånarna i 3 av rummen.

Strandstek

Venedig med förgrund...


Fransman i Italien

Lyckligt ovetande om vilket pris han skulle få betala för stekandet i solen

Sol å brillor

Terry

Solbräns svensk som smakar supergo sorbé

Helt ok hus.

Uppklädda för tävling


RSS 2.0