Om två sorters manlighet.

"Smatter på stort gapande torg. Blank yta under fötterna. Tvärtyst. Rent. Vi går på bred front, jag och mina kompisar. Vilken fantastisk bild, tio manboys och mycke värme i rusket. Vid min bil, den röda Peguot 205 med svart huv, som jag alldeles för sällan städar, stannar vi.

Vi är glada för varandra, men visst känns det vemodigt. Visst kan det göra ont när knoppar... lite smått krakelerar. Dags för andrum.
Aldrig varit så odödlig som när vi gick där, en djup  och bred skara av jeans och flanell. Jag och grabbarna. Testosteronpump i ett lagom tempo.

Bilen får vänta. Kanske sitter den och diskuterar vädret med  sin granne, som råkar ha bokstäverna BRO som i broder på registreringsskylten. Vi tar oss lagom lång tid till att kramas. Inga tårar spills. Vi är glada. Vi vet att vi ses igen. Vi vet att vi aldrig ska skiljas"


Sådär skulle jag kunnat skriva om kvällen som var, då vi tog avsked från grabbarna innan Londonflytten. Väljer dock att skriva följande istället:

Ikväll sa vi hejdå till grabbarna. Vi tog en bärs på Allstar och såg Barca - Milan. Det blev 2-2.

Conzuela minecraft barcaboat

Sista dagen i Sverige på en förhoppningsvis lång lång tid är i morgon. Jag har inte börjat packa ännu, men jag har förberett mig för att packa genom att tänka ut ungefär vad jag ska packa.
Artzchen sitter och killar på nå filmer om Minedraft på datorn. Ibland småskrattar han. Jag är avundsjuk, men gläds även lite med er, ni som kan roa er med dataspel.
---
I morgon ska jag göra en massa saker som inte är intressanta för er att läsa om, därför skriver jag inte upp det. Kvällen ska förhoppningsvis bestå av fotboll och sedan en sväng hem till familjen. Efter jag varit hos Tilliander Johan T Karlsson ska jag till Varuträsk.
---
http://www.expressen.se/nyheter/1.1195542/babyn-foddes-med-snopp-pa-ryggen
---
Detta blir det sista inlägget på denna blogg för nu. Ska kicka liv i musikbloggen på megafonen igen, där vi ska göra om i upplägget lite. Vi kommer fortsätta skriva musik, men även om lite andra saker. Typ Arwids sjalar och våra problem med att skaffa jobb. Blir kul!
---
Nåväl. En nästan genomgående svinbra sommar är slut. Blir fint att komma iväg och göra något annat under en tid, och sticka nu när alltid är så fint här hemma.
---
London Baby!
---
Fast. Ännu bättre blir det kanske att komma hem sedan igen och träffa alla man får chansen att sakna, som bara finns around här hemma.
---
Ja, jag tänker på Hans B. Vilken trygghet.
---
I morgon blir det kramkalas.
---
Adjökens!

Skapa inlägg

Jag ska tippa Elitserien på bloggen snart. Det ligger i tiden verkar det som.
Idag ska vi ha avskedsfest. Blir kul men jag har ont i huvudet.
Självvald.
Igår var en bra kväll, det var det.
Älskar hockey, verklighetsflykternas verklighetsflykt.
Önskar att jag spelade själv.
Ska vinna pengar på nå PL.
Jag kan så jävla lite om PL, tipsvinsten blir som när kollegan vinner i "Geni" för att han får aslätta frågor.
Min tur, min tur. (mitt tillfälle, min lycka).
Idag ser jag inte ut såhär när jag bloggar, jag ser betydligt bättre ut.

Conzuela witchcraft Varuboat

Die mother Fürer.

Ungern vs. Gambia

Såhär ARRRRG blev Elias när Ungern gjorde mål ^
Såhär FIIIIN blev jag när jag klippte mig igår;

GRAFIK

Rent grafiskt är mitt förra inlägg, ja hela min blogg egentligen, säkerligen bland de fulaste i världen. Världens sämsta layout - ni ser den här nedan.

24 timmar av grovlimps- och mellanmjölkscancer

Sverige var halvdåliga igår. Har svårt att heja på dem lika mycket som förr. När jag ser landslaget now a days är det svårt att inte tänka på vilket skräckvälde det verkar vara. Zlatan är bossen och kan nr som helst hitta på nå dumheter. Resten av laget verkar inte heller vara så sköna. Pontus Wernblom borde få ett helt eget lag, det skulle jag heja på.
Tappade bort börsen. Hittade den ståendes på högkant i gräset vid minigolfen. Skönt.
---
Var ute och dansade. Fick en sexa RBV för att jag hjälpt en anonym person med en uppsats. Vet inte om den gjorde mig till en bättre dansare.
Lite av en slump blev jag ägare till sju 33cl Coca Cola igår. Jag kommer inte kunna dricka upp dem för det känns
som att jag inte förtjänat dem.
---
Skoja. Det kommer jag visst.
---
Vaknade efter en kort natt och drog på jobbet som idag bestod av bad på edda. Såg nån dude som lärde sin dotter dyka fantastiskt snyggt, åt en macka och dök inte lika fantastiskt snyggt.
---
Det känns lite som att det är crème de la crème av fitnes-föräldrar som tar med sina barn på Edda. Vilka MILFar och FILFar det finns! Mina barn kommer att få hålla sig till badbaljan hemma, med en t-shirt-klädd pappa som påhejare.
Vill se bio, Jägarna, Apflickorna eller kanske Midnatt i Paris.
---
Owen Wilson som Woody Allen-marionett, vet inte vad det kan bli av det. Tänkte först att filmen skulle vara sämst när jag läste om den men har nu sett en trailer och sett nå recensioner, kan vara värt att kolla upp.
---
Längtar tills någon av mina kompisar ska gifta sig, skulle vara trevligt och omväxlande med en fest som inte stöptes i samma form som alla de andra som avverkas helg efter helg. 500 kr till den som gifter sig och har ett roligt bröllopp, pass på!
I tider då Lassgård och Stormare är förebilderna på vita duken går jag omkring med en öm handled och en öm fotled, sedan förra helgens trappstegsmissbedömning. Båda leder "kluckar" lite när jag rör på dem, men jag vågar inte kolla upp det i rädsla att bli avsnäst och känna mig vek. Stormare eller Lassgård hade sannerligen inte kollat upp några kluckande leder inte...

Wikipswy

Hippie-liberala idéer lever vidare genom användningen av internet. Är "nördarna" och piratpartisterna en modernare och fulare version av sjuttitalets sköningar som härjade i först västra USA och sedan i hela världen? Är Piratebay vår tids Hendrix? Har råkat ratta in Kunskapskanalen, skyller på den för konstiga reflektioner.
Då så. Nu får ni äntligen se hur jag ser ut då jag bloggar. Ibland. Jag ser ut på andra sätt ibland, tex har jag andra kläder ibland när jag bloggar. Ibland när jag bloggar har jag t.ex. min gråa tröja. Det är lite olika det där, men som sagt, när jag bloggar kan jag t.ex. även se ut såhär, som på bilden. Bilden här ovan. Varsågoda.
---
Tänker testa en grej här nedan. Ska flytta, som ni sett, och vill nu sälja massa grejer. Börjar med min fenderelgitarr som jag vill ha dryga 5 lax för.
---
Vill även testa sälja nå jackor... Priset vet jag inte. Typ en och en halv eller två hundringar för den vita som jag köpt på carlings för några år sedan. Den svarta är gjord i läder och var rätt dyr ny. Har dock typ blivit lite för paltig för den så jag kan inte ha den. Den skulle jag gärna vilja ha typ fyra-fem hundra för, annars måste jag nog behålla den och träna mig i den igen. Den är ganska oanvänd och i 100% skinn.
Om någon skulle tycka att det var värt att skaffa en ny jacka på detta vis så kan ni maila mig på [email protected]

RSS 2.0