Anti-antiklimax

Att inte planera är nog the shit. Att peppa för utgång en hel veckan kan nog bara sluta med megaantiklimax. Att ta allt som det kommer är motsatsen.

Igår såg vi fotboll hos Nils. Jag drog hem makalösa 21 kr på stryktipset, funderar på att köpa en iphone nu. Sedan fick vi reda på att mollys körde fritt inträde och happy hour i baren så då rullade vi dit. Efter det drog vi på station och tack vare gurri kom alla sju som var kvar vid det laget in. Inga förväntningar - a whole lot of fun.


Tycker att hon ger uttryck för en känsla som någ många har men som vi inte får utlopp för. Love her..


Det är en fråga om tid.

Jag tror typ inte att tid finns. Tiden har ju på något sätt aldrig börjat och aldrig slutat. Vi människor har hittat på tid. Ibland kan tio minuter gå sjukt snabbt och ibland gå otroligt långsamt, vi uppfattar tid på olika sätt hela tiden och alla människor uppfattar nog olika tidsintervall olika. Kom att tänka på detta idag när jag såg Sverige spela hockey. De som är duktiga på idrotter måste uppfatta "tiden" på ett helt annat sätt än mig. De hinner tänka på flera olika alternativ, välja och sedan slutligen agera på bråkdelen av en sekund. Hur går detta till? Joakim Lindström är alltså det slutgiltiga beviset på att tid inte existerar.

/Platon

Jag är en fantastisk poängkung, PLUS att jag är ödmjuk...

Leder såväl innebandypoängligan som vuxenpoängligan bland mina bekanta efter mina senaste inköp av t.ex. vinglas och skurmopp.

Idag har jag jobbat sedan tidig morgon idag så snart blir det gonatt, först ska jag bara öva in lite texter inför "turnépremiären" imorgon. Vi dunkar då av två nya låtar som känns helgjutna i nuläget.

Fredag kl. 19.00, e4an - KOM! =)


0#

Uppfattat:
Märkligt nog så har jag aldrig i mitt liv upplevt ett grabbgäng som fungerar på ett annorlunda sätt jämfört med alla andra grabbgäng. Män i grupp är djur och så även kvinnor.

Imorgon ska jag lägga ut pengar på saker jag intch vill lägga ut pengar på och jag gruvar mig. Ikea - here I come.

Funderar på att åka iväg över nästnästa helg och lämna mig själv hemma, behöver vila från äckelfanskapet.

RSS 2.0