Ett helt vanligt

Inlägg.
Ikv blire lite kompisar, lite vin, lite kex, lite ost och lite kärlek.
Gäller att bryta ihop och gå vidare, det klarar både ajg och Ottilia ganska bra, jättenice.
Ses i falkan folks!

Ett litet virtuellt gästspel

Hej käre läsare!
Känns som om det är typ en månad sedan jag bloggade, och då gjorde jag det hellre än bra.

Kommer inte bjuda på något godis idag heller, min tanke var att jag någon dag skulle sätta mej ner och ta tag i bloggen och recensera allt som hänt, ta ikapp lite och sedan vara tillbaka i fas igen. Detta kommer nog inte att hända, har ingen lust + att nyhetsvärdet i alla händelser sjunker till botten för varje dag som går. Kan bara passa på att nämna Hultsfred, Trästock och Dalarna som sommarens stora höjdpunkter hitintills. Den stora lågpunkten är gårdagens händelse men detta skriver jag nog om någon annan gång.

Tackar starka krafter i naturen för livet!


Familjärt som fan, Göran Hägglund måste väl ändå klassa oss som vanliga?!
Eller det förstås, vi lyssnar ju på Pop-vänstermusik, då är vi ju knappast vanliga? Eller hur var detdär, är du och dina 300 000 väljare vanligare och folkligare än resterande Sverige, vi som gillar Mikael Wiehe?


Mitt oflitiga bloggande kommer att hålla i sig

Detta pga att jag åker till Hultsfred imorgon och kommer vara där i en vecka, fy FAN så ballt!!!

Nu ska jag till Krokis med Otti, ses på trästocks fuckers! :D

(Lördag 18/7 kl 15:45)

Bollar i elden och järn i luften

Riktigt dåliga läsarsiffror på senaste, antar väl att det är en direkt följd av att folk gör mycket vettigare saker än att hålla daglig koll på bloggar. Mycket bra, mycket bra. Jag bloggar heller inte så frenetiskt nu för tiden, antar att det är en direkt följd av att jag har mycket vettigare saker för mej än att blogga.

Det är ju lite så, när det inte hände nått har man en massa tid över till att blogga men det finns inget att skriva om och inläggen blir därav. När man har en massa bollar i luften och järn i elden så finns det faktiskt en del att skriva om men det hinner man inte!
Dömt att misslyckas.

Sammanfattar väl den senaste tiden med stek i solen, beachvolley, tennis, scenbygge, bandverksamhet, glass å en hel del umgänge med Ottantjottan.

Nu äre dags att gå in i sleep-mode.

Hare sämst, tjingeling!

P.S. Någon ny Ep med Stolen Deer kommer nog inte att komma än på ett tag, vi har ev. något på gång och detta "ev. pågånget" förbjuder oss att släppa de nyinspelade låtarna. Dock kan man nog få en liten provlyssning om man frågar snällt, kommer nog inte göra någon besviken. D.S.


RSS 2.0