Skavsår i naveln

Jag har fan massa sår i naveln efter att kliat mig typ, vafan..?!

Jag tänker, i brist på något vettigt att skriva eller något wajnande, berätta om vad jag gjort de senaste dagarna.

Midsommar - Det var trevligt, det var det. En grabbmiddag hos mig följdes upp av fortsatt grabbhäng nere på stranden, fotboll, beachvolley å bastu stod på schemat men det som kanske är mest missesvärt från kvällen är det mycket långa och med alkoholpåverkade öron hörda även mycket kvalitativa rap-battle som gick av stapeln i bastun. Erik K, Erik Ö och till viss del Elias svarade för stundtals bländande sessions medan killar som Perra och Nils (som rimmade "vafan öh du jävla fitta" med sig självt några gånger i rad) underhöll på ett annat sätt.
Årets första bad blev iaf av och tack vare stor hjälpsamhet från gästerna så blev det knappt något att städa upp i efterhand.

Lördag - Död hela dagen, sov, såg fotboll och såg filmen Sherlock(?) Holmes med Ottilia och mamma. Den var rätt underhållande, 3/5 får den genom känsla och utan att jag har analyserat sönder den.

Söndag - Soft dag med lite släkthäng och rep på kvällen.

Måndag - Världens bästa jobb med chillande i solen hela dagen, middag hos Elias och sedan en finfin beachvolleymatch mot Albin och Nisse på kvällen. Sedan lite kvalitetstid vid datorn.......


Snipp snapp snut, så var sagan slut.

Fina dagar hälsar på och försvinner

Idag var en sweet dag och jag har förnyat min garderob. Jag köpte plagg som kostade över 100 kr idag och som ingen ägt före mig, det var ett tag sedan. Jag hade helt enkelt samlat på mig nog många indiepoäng så att jag kunde kosta på mig lite carlingshandlande! =)

Igår - Trästockaffishering

Ikväll - Fiske!



Det snurrar i min skalle

Det blev verkligen omväxlande för mig det här, att sluta skolan. Känner mig yr.

Heter detta 20-årskris? Krisen som handlar om att jag är rädd för resten av livet? - Antar det, vad namnet är eller inte är spelar inte så stor roll, det är en ny typ av ångest. Hurv. Jag vill inte gnälla egentligen men samtidigt gnäller jag hellre än att vara kryptisk med ett litet meddelande längst ned på sidan. Liver är inte dåligt, inte alls, bara helt annorlunda jämfört med...nyss...

Ska väl skriva något vanligt, trevligt och alldagligt oxå; kvällen och kvällen igår var rätt liknande. Hemmakväll, tre/fyra rävar som dricker folköl medan ungefär lika många inte göre, lite skratt och skoj och groll å sådant.. typiskt 6/10.

d.

 
Även om du inte visar det så vet jag att du ser att jag gråter.
 



Heh, skojja ^^



Ärligt. Jag skämtade bara.

Och så här smakar kents nya singel


Jag är en självsäker lögnare, för jag, jag är ond.

The National börjar mer och mer bli ett favoritband för mig och en ständig kompanjon under ensamma kvällar i lägenheten. Som typiskt att man ska gå å vara trött en hel dag och när det väl är dags att sova för att orka upp i tid för att jobba dagen efter så är man supertrött igen...

Något som jag tänker rätt mycket på är att jag under hela mitt liv tillhört någon sorts grupp/klass som jag träffat under vardagarna de största delarna av året. Jag har ingen sådan längre. Jag bor heller inte hemma längre, jag bor själv. Och jag har ingen klass. Och jag bor själv. Känns ensamt, även fast jag verkligen inte är ensammen om jag tänker efter, det är bara en annan sorts gemenskap jag har nu, typ. Dock är jag vuxen nu. Jag känner att livlinorna är borta, nu är det bara att leva upp till det.

Eller är jag vuxen? Är vi vuxna? Är livlinorna borta? När blir man vuxen?

Svaret på frågorna är ju kanske att; ställer man sig frågan så är man nog inte vuxen. Alltså motbevisade jag ju mig själv, jag är inte vuxen. Tur. Eller? Otur?

 Nils Boman?


Den blonda i Stay Ali?


spitonastranger.blogg.se

www.spitonastranger.blogg.se

"Hej mamma och pappa..."


"Hej mamma och pappa..."


Krossade pappershjärtan.

0% välbefinnande.

Den sämsta natten under 2010 var natten igår. Jag är så sjukt sjuk. Ville spy, dunkande huvud, sjukt mycket snor och slem och bajs och kiss överallt, massa feber, ingen mat, frysa och svettas på samma gång. Som en blixt från klarblå himmel slog det ner och jag tycker så jävla synd om mig själv.

Jag vill verkligen gå på balen imorgon. Jag SKA.


Blixt

De tog mig till en sal där det small av en digitalkamera minst en gång var tionde sekund under en hel timma. Blev verkligt fashinerad, ett helt nytt sätt att festa på nästan där mingel och dans byts ut mot poserande. Dömer absolut inte ut det hela, mingla och dansa kan man ju göra när man går ut osv och då äre ju faktiskt praktiskt att passa på att fota lite innan man går ut!

Ikväll hade jag tänkt festa igen. Det ska jag inte, jag vill vakna pigg utvilad imorgon och kunna vara lite människa i någon dag innan allvaret börjar nästa vecka.

I övrigt har jag inget klokt att säga, jag och ottila verkar bli rätt fina på balen, föräldrarna verkar må bra i Varu, bilen går fint...



En icke-arrad bild som gör mig glad =)

Brinn hjärtat - Brinn

Jag tror inte att Mannen i den vita hatten-känslan kommer att komma till mig. Jag hade hoppats, men några tårar till något sådant blir det nog inte. Nej. Nepp.


Under Sea



Jag har varit vansinnigt mycket under sea idag. Bara härda härda, hålla sig på benen och dricka vatten. Bark.

Thimomo

Thimomo

Har varit och kämpat på lantmannas fotbollsplan ikv, skön att röra på sig lite men otroligt oskönt att se hur min kropp reagerar på denna typ av utmaningar. Båda fotlederna, ljumskarna och själen svider. Estakasch.

Det är svårt att hitta halvtighta kostymbrallor i denna stad. Alla braxor har typ en radie på 2040459 cm i fotöppningen men som tur är lovade morsan min att testa att sy in ett par. Ett jäkla bök tydligen för att få dem att inte se ut ridbyxor men nu är de klara och det enda som saknas inför balen är att Tjottan ska välja sig en klänning samt att vi ska pynta vårt fordon.

Imorgon blire klasseferre i Varu, hoppas att vi kör ett riktigt seriöst träningspass inför brännbollstruneringen på måndag. Har en känsla av att det behövs.

RSS 2.0