Luleå

Helgen var grym.
Jag har kommit på att Gustaf nog kommer att vara med i de top 10 bästa historierna som jag kommer att skriva i Stories of a Lifetime när jag är 80 år och det är nog med skräckblandad förtjusning som lille Fredrik kommer att läsa om var han blev tillverkad.



Denna vecka kommer att bli hektisk nå jävulskt, men till helgen blir det Umeå-fucking-Open, tredje helgen i rad som inte spenderas i Skelltown, livet börjar växa sig större och större, men trots det så äre lite..: 


Counting spins around my shoulder, while waiting for a hand to drag me out of here, a tunnel-view to disappear.

I lost a god, my god – I’m getting older, there aint no place that’s bigger than our hope my dear, at least not in this atmosphere.


Ironiskt otur man kan ha ibland alltså...

Om man vet om en person som hatar en själv väldigt mycket är det absolut inte kung om man kommer gående med fyra kompisar, möter personen, tror att personen är ens kompis Isac och säger, -Tjena maneeeen!

Personen som hatar kan ta detta på lite fel sätt, se det som ett försök till att starta fight bl.a.

Exakt sådär ironikst otur hade jag för ca 1 timma sedan. Något att skratta åt om några år kanske men just nu känns det jäkligt dumt. Ironikst otur man kan ha ibland alltså!


Neon Bible, Neon Bible... HAHAHAHAHAH.. hehe.. heeeh..


Ber 1000 gånger om ursäkt

Jag får jättedåligt samvete mot er när jag skriver så sällan på bloggen nuförtiden. Jag gör så mycket intressantare än att blogga och tyvärr är det ni mina kära läsare som får betala för detta. Jag har inte glömt bort er och jag lovar att jag tänker på er ofta men, tyvärr är det såhär...



Akta blickarna, två unikum.

Jag har inte tid att skriva något längre, mitt lov var nice och fortsättningen på våren lär bli nice men hektisk. Just nu sitter jag hemma i Varu för första gången på nästan en vecka. Ottilia sitter och spelar trummor och jag må säga att hon är duktig. Lärde sig Last Nite-kompet på ca 3 min, detta är ca ett halvår kortare tid än det tog för mig. Iofs had ejag nog lärt mig snabbare om jag haft lite mer pedagogiska lärare för när jag tillslut grejade det var det av egen maskin. CRED TILL MIIIIG!

Idag sålde jag ett EX av And then you left till Suke. Gör som Suke gott folk, köp den IDAG!


suuperbloggarN

IS BACK!

Men det är ju någon annan.



Idag, kära läsare, har jag inte den blekaste jävla aning om vad jag ska fördriva tiden med. Jag ska nog egentligen mest bara sitta och vänta på att tiden ska ta mig till Stockholm och senare Arvika. Man skulle ha gjort något vettigt, kanske lite plugg inför samhällsprovet på Tisdag. Det skulle ju kunna vara bra faktiskt. mm....

Drömde faktiskt om samhällsläraren T.Åkesson inatt, jag hade gjort ett matteprov som jag kände att jag spikat, sedan kom nämnde lärare n och sa att jag hade noll rätt...SOFT!

Menvafan. Det jag skulle vilja säga till eder alla är att ni köper varsin jävla EP med Stolen Deer nu på momangen, från någon av oss, på Ginza, CDON eller vart ni helst önskar. Den är grym. Peace.

Gameday

Kriget mellan det onda och det goda fortsätter, Sturm und Drang vs. Fällfors kl 18.00 i Degerbyhallen. Tror på en vacker utgång.

Totalt jävla mörker

Kopierade detta på facebook för att uppdatera er som inte har facebook.



Viktigt budskap till alla fans, meningsmotståndare och till dem som är totalt likgiltiga.

Vet inte riktigt hur jag ska formulera detta, så jag tar det direkt från hjärtat.
Jag har nu tagit ett beslut som jag har vridit och vänt på i ca ett år.
Jag tänker sluta i bandet Totalt Jävla Mörker.
Det har varit mitt livs svåraste... beslut, jag har varit med och startat och vuxit upp med Totalt Jävla Mörker och det är en stor del av min identitet, bandet har under många år varit prioritering ett i mitt liv.
Det finns flera anledningar till detta beslut, många interna saker som jag inte tänker gå in på här, men framför allt så har bandet slukat mer energi är vad det har gett tillbaka de senaste åren.
Jag anser att ”Söndra & Härska ” är en mycket bra skiva att sätta punkt för min medverkan i bandet, som började på skämt 1997 med att vi ville vara värst, skrika högst och provocera mest.
Jag vill av hela mitt hjärta tacka alla som har stått och spottat, sjungit med, skrikigt, hatat och älskat detta band. Extra tack till de personer som har uppskattat mina texter och den musik jag gjort till Totalt Jävla Mörker.
Totalt Jävla Mörker är för mig en jävla käftsmäll, både musikaliskt, textmässigt och politiskt. Min inställning har varit att aldrig kompromissa, det är trots allt en bit av verkligheten jag beskriver.
För mig är detta slutet på denna Totalt Jävla Mörker era, vad de andra tänker göra efter detta har jag ingen aning om. Jag vill tillbaka till replokalen, skapa musik för att det är kul och fortsätta vara kreativ i andra band och andra sammanhang.
Mitt allra djupaste tack går till medlemmarna i Totalt Jävla Mörker även till dem som slutat, vi har upplevt någonting som varit så jävla fantastiskt och till mina vänner och min familj som har varit med oss dessa tretton år.
Min sista spelning med det Totalt Jävla Mörker jag och ni känner bäst är på Umeå Open 2010, hoppas vi ses där!

Mvh/Fredrik Lindkvist

Ps. har ni frågor om någonting så hänvisar jag er till min mail: [email protected] .ds

Följande har givit mig inspiration till text och musik
Proggvågen med band som Hoola bandoola band, Nationalteatern och Nynningen (se ”Då hämndens timme slår”), Kreator, Dead Prez. Manic Street Prechers, Tragedy mfl.
Böcker som tex ”Bulldozers mot ett folk” om ockupationen av Palestina av Andreas Malm, ”Stupid White Men” av Michel Moore, ”Ekonomihandboken” av Johan Ehrenberg, ”1984” George Orwell, allt med Nikanor Teratologen men framför allt ”Äldreomsorgen i kågedalen” och ”Hebberhålsapokryferna” osv .
Arbetaren, alltid bra inspiration, köttindustrin, kolla in www.ettlivsomgris.se, sen är det bara att slå på TV:n eller gå ut för att mötas av den bistra samtiden vi lever i.

Mitt livs absolut sämsta fredag

Skriver uppriktigt och ärligt och ställer frågan; hur länge och hur många gånger pallar ens kropp med sådant här? Att ligga och frysa i baksätet på en bil i timmar tar på kroppen, att känna sig bortglömd, även som så inte är fallet tarpå hjärtat och hjärnan.

Måhända att det blir den sämsta Lördagen ever oxå, men sämre än igår blir det inte... Nävafan, sämsta Lördagen någonsin blir det nog inte, kanske top5... hoj!



Bland det bästa som finns är ju att upptäcka en skiva som man inte lyssna på på jättelänge. När jag gick i typ sjuan/åttan hade jag ganska bra musiksmak, lyssnade på Kent å Håkan Hellström. Detta övergick till typ Green Day efter ett tag och glömdes bort lite, men att lyssna på Döda Vinkeln och Du var min Armé känns precis som det gjorde 2005, på en silvrig mp3 på 128mb... 

Vafan?


Trummor och bas, gitarrer och hat

Prestationskrav goddag. Nej juste, borta..!

Jag har inte så höga prestationskrav på mig själv längre. De har sakta men säkert åkt bort, detta är både positivt och negativt. Ikväll orkar jag tex inte ta tag i Arbetsmiljö- och säkerhetspluggandet, jag pallar bara inte för jag bryr mig inte så jävla hårt om hur det går. Skönt för magen och skallen att slippa presationsstressen men.. dåligt för framtiden, typ.

Tror det kommer att bli en fett trist helg, hoppas jag har fel!

Hej!



Kommer du ut fån bajshålet eller?

Tjamensi vafan. Inleder detta inlägga med att säga att det finns två platser kvar till umeå på torsdagen, tre platser kvar från umeå på torsdagen och tre platser kvar till umeå på fredagen. Hemresan är uppbokad, skynda skynda!

Igår vare konsert på skolan. Jag tycker att jag själv var överlägset bäst. Alla andra verkade lite oengagerade och slöa och ingen får över 2/5 i betyg. Snyggast var jag nog också, titta själva:



OKej ursäkta, alla var faktiskt väldigt bra och konserten höll väldigt hög standard sett til ensemblegrupperna!

Bäst överlag tycker jag var Martins ensemble som körde blame it on the boggie samt stråk-kvartetten. Amanda Lindqvist gjorde en mycket stark insats som trollade sig igenom Birgers arr på Thriller och även Erika visade framfötterna. Skulle nog kunna rabbla upp 10 till som var jäkligt bra men ja nöjer mig nog här eftersom att annars kanske någon blir ledsen, t.ex. Elias som var riktigt usel igår.

Ikväll har jag ansat mitt hår, känns bra och fresh. Nu väntar jag bara på att antibiotikan i min kropp ska ta itu med mitt ansikte och sedan kanske jag kan få känna mig som en människa igen.

Snart kommer Elias ut till Varu, vi ska skriva lite text till en ny hit som kommer att ta sommarsverige till nya höjder, hejdå!

RSS 2.0