Körschema Umeå Open

Hej!

Igår såg jag återigen de fantastiska Uni Foreman i Kåke kyrka. Det var inte en klockren spelning och det finns mycket att slipa på mej OJ vilka melodier, blir lika stum varje gång!

Nu till det viktiga. Jag har bestämt hur resandet till och från Umeå Open kommer att se ut. Jag kommer att köra två vändor och man får boka plats. Förutom jag och ottilia kommer det att rymmas 3 pers på varje resa och varje VÄG kommer att kosta 50 kr - det är billigare än buss. Ev kanske någon även kan skänka någon krona till parkering...

Iaf så kommer det att se ut såhär.
Torsdag: Skellefteå - Umeå, avresa kl 19.00-19.30
Torsdag: Umeå - Skellefteå, avresa kl 00.00
Fredag: Skellefteå - Umeå, avresa 16.00
Söndag: Umeå - Skellefteå, avresa kring 13.00

Ni som vill boka en plats hör av er via SMS, först till kvarn gäller!


Heil HO

Jag har tappat ner min kamera i marken.
Den är trasig.
Fan.

Gårkvällen var u som kul ändå, bra stämning på station, helt ok estetarfest och inga stora fyllefadäser. Gött.

Sitter och håller på med det där som kallas låtskrivande just nu, det går helt ok. Just texter är något som jag helt plötsligt fick lite inspiration till, life inspires me to it. Tankar som inspirerar till textstskrivande är bla att jag funderar på om livet inte ska bli lite..."fetare" snart. När man va liten så tänkte man ju lixom att livet skulle bli råstort och mäktigt men jag undrar som när det börjar bli dags för livet att bli råstort och mäktigt. Till hösten? I Maj? Kan mycket väl vara så, eller kanske den totala motsatsen?

just nu blir det lite av detta... Ludvico enaudi , som bla gjort musik till This is England. Tycker det är kanon, testa!

Möjligtvis en aning obefogat wajn. URSÄKTA.

Lång sovmorgon, chill på skolan, mysig tjej och nyansadt fjunskägg, kvällen borde spenderas med en bigpack å chokladsås framför OS, MEN - jag har skjutit upp samhällspluggandet så länge att det inte längre finns någon återvändo. Jag måste väl erkänna att jag inte är så bra på att plugga, koncentrationen tryter ofta och prov är inte min melodi då jag heltenkelt är för dålig på instudering men denna gång har jag inget val. Jag vill verkligen ha MVG i samhälls och jag kommer att skära kuken av mig om jag misslyckas. Därför skalas nu allt vad välbefinnande heter bort fån min kropp och lämnar kvar ett ensamt barn med en bok om ekonomi.


Typiskt

Riktigt typsikt att blogga när man egentligen borde plugga, det är ju som hela dealen med blogg börjar jag känna. Sitter å lyssnar på Mr. Alme just nu och jag känner väl att jag gärna skulle vilja åka ned redan på torsdagen å kika på honom i Umeå. I övrigt lyssnar jag ganska mycket på Rouge Wave i bilen nu för tiden och jag gillar det verkligen.


Sommaren mellan 8an och 9an på Brännan... Jag och de två vänner jag haft längst som jag fortfarande umgås med poseras märkligt i surfarbadbyxor på en flotte.

Nått som dök upp idag var det faktum att det verkar vara nån sorts fest på brännan för utgångna elever födda 91. Gillar initiativtagande, starkt att komma till skott osv. Undrar bara vad man kan vänta sig, kommer det att vara enbart gamla elever eller kommer det massvis med folk utifrån? Kommer det att komma folk som hatade brännan under sin högstadieperiod och isf, av vilken anledning? För att visa att de mår bra och att fyra år inte kunde putta ner dem i graven och att vissa dömde för hårt? Känns som ett klassiskt återträffsscenario, ett av många sådana som kommer att vänta på revanschernas orgie.  Jag tror att det säkert kan bli kul och händer det inget annat den där dagen i slutet av April så ska jag nog trilla dit, troligtvis ensamen - och visstfan skulle den ankomsten kanske kunna kännas som en fånig liten seger i sig...

Ugglor i mossen

Sitter framför datorn å mår röv över all skola, hux flux så får man en invit till lite webb cam-mys... inte illa!

[email protected] säger:
good lookin honest man

Anton säger:
yes

[email protected] säger:
hey

Anton säger:
hej!
who are you?

[email protected] säger:
i'm 21/f your a male right?

Anton säger:
yes i'm a man, thats right

[email protected] säger:
nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again?

Anton säger:
MSN?

[email protected] säger:
I know a way we can chat and have a better time.. do you cam?

Anton säger:
YEEAH!!!!
intch

[email protected] säger:
Well i don't do yahoo cam or any other cam because i have been recorded before... But i do know one site you can watch me on cam, that assures me no one records...

Anton säger:
okey, it wont happend anyway, ciao =)


Det heter inte cider, det heter öl!

Asså att skriva på bloggen är inget jag har något större intresse av just nu och därför gör jag det inte. Indie-erik började dock skrika efter blogginlägg igår och jag antar att det beror på att han vill att jag ska lägga ut bilder på honom, mediakåt som han är, ringer upp norran för att intervjua etc... Nåväl, tycker att denna bild är den finaste på vår käre hjälte, som faktiskt skriver de bästa loggböckerna på hela atorp. Ni som går ES-musik kan alla läsa, klicka bara in på projektarbete och sedan på Erik K's loggbok. Man kan även lyssna på låtarna där "låten som låter lite som Hawaii" är ett mästerverk.



Nu ska jag käka lite Black and White på Pompei. Ha en bra dag!

Om en månad är nog mycket annorlunda och livet kanske lite rikare.

Och vi kommer alla vara som barn innan Julafton.

Återigen måste detta fält fyllas i, pallar inte med alla kraaaav!

Helgen va helt ok om någon jävel undrar. Det blev fest på fredagen och det sög. Lördagen var mysig med hockey på dagen ( söpade Adam Larsson och ett gäng gamla Lejon 91-eliter med 10-9 och jag må säga att jag öste in mål.... hehe...ursäkta...) och sedan pyjamasparty på kvällen. Söndagen innebar alla hjärtans dag och det firades väl kanske inte på nått jättemärkvärdigt sätt, lite film å mys å innebandy sådär.

Idag hare vare skola för hela slanten och efter skolan drog vi till fabriken. På vägen hem från musikfabriken så fick jag ett samtal med en förfrågan om att ingå i styrelsen i musikfabriken och det tackade jag ja till, bara det godkänns av föreningen i övrigt!

Jag hoppas på att kunna slänga in lite bilder från i lördags så fort jag har min kamera hemma, tror den finns hos Moa. Nu ska jag träna in en sång som jag ska sjunga på en begravning i helgen. det är min farbrors bror Tore som har dött. Kände honom inte så mycket eftersom att han levde i Stockholm men jag har fått för mig att han var en mycket trevlig och smart man.
Må han vila i frid. 

eller... intch?

Blir glad att det finns en anonym bloggläsare som är expert på cult of luna! Tippar på Albin... kanske Per... eller nån annan! Om det nu är Albin så är det andra gången som han besserwissras på bloggen. Förra gången handlade det om fiskar, och se på fan, två av tre fiskar är döda...

Nu är den stora frågan..

FEST ELLER INTCH?

 VS


Och förhoppningsvis fler med tiden.

Gårdagen var min första dag i skolan på en hel vecka och det blev en chock-come back till gemun, jag har ganska mycket att ta ikapp... Efter Gemun såg vi en konsert med Framnäseleverna, varav en är saxofonist i Fristad... elelr var det Cult of Luna? Det spelar ju faktiskt ingen större roll egentligen, båda komemr ju faktiskt från Norrbotten any wayS. (detta är "ironisering" på hög nivå). På kvällen gick jag och Ottilia ut och käkade på MR.Greek (jag skulle bjuda men mitt betalkort låg kvar i Varu så det blev tvärtom) och sedan såg vi Luftslottet som sprängdes på bio. Den var spännande och intressant - VG+.

Lång sovmorgon till kl tjugo i ett idag. Sitter och tare lugnt för mig själv hos Ottilia, lyssnar på de där Kentarna och pratar med Gustaf. Vi pratar om att vi ska skicka in vår Ep till "pressning" snart, kanske redan idag!

Jag kan avslöja att den kommer att inehålla 6 spår, vara 21.35 minuter lång och kosta 50 kr. Hur den ser ut, låter och luktar får ni se om ungefär en månad!

Men... ungefär såhär lär väl första spåret låta:



...fast lite bättre, lite renare etc.

Däremot kommer nog ett liknande sound finnas i Borlänge den 11/3 samt i Luleå 19/3 - årets två första spelningar!
En förbandsspelning till Neverstore på valborgs är på gång... "och förhoppningsvis fler med tiden".

Kommersiell R'n'B och Hip Hop

Jag gillare. Kliver ur garderoben. Kan till och med sträcka mig så långt som att säga att jag absolut inte stänger av radion när Lady Gaga äntrar scenen. Detta är något jag nyligen upptäckt om mig själv. Det började med att jag insåg att jag tyckte att Halo av Beyonce är så jävla bra. Det kändes lite kul, att jag kunde erkänna för mig själv när en sådan låt av en sådan artist faktsikt faller mig i smaken. Det fortsatte sedan med att jag föll pladask för Empire state om mind med Jay Z och den fantastiska Alicia Keys och nu har jag även suttit och diggat Watcha Say av nån Jason.

Det börjar bli lite farligt, måste kanske sluta lyssna på Radio och lyssna mer på osignade holländska indiebands myspacesidor med låtar som de spelat in i någons källare.



Just nu sitter en av världens skoltröttaste personer och försöker skriva om Dan Brown. Kanske hade det kännts lättare och mer inspirerande om jag visste allt jag var "klar" när detta var gjort men så är det ju inte. Det finns alltid massvis med grejer som är ogjorda och som måste göras. Ett arbete som aldrig tar slut. Nästan.

Fyller stort, men ojämt

¤ Blir supergla över att så många kommer ihåg att man fyller 19! Jamenar, 19, vad är det för ålder? Svaret på frågan, 19 är en sjukt stor ålder att fylla, året då man fyller 19 är ju faktiskt det mest omtumlande året av alla, året då allt förändras och man helt plötsligt ska vara en fullvuxen person. Man går ut skolan, tar studenten och allt som hör därtill. Säkerhetslinan åker bort, man måste bestämma sig för vad som ska bli av ens liv etc... Barkar ju.

¤ Firandet har gått mycket lugnt till och alla som vill utnyttja min födelsedag till att ha nån sorts fest ikväll blir besvikna - det blir ingen födelsedagsfest iår, never ever..!

¤ Jag har kammat hem många fina paket idag, en grymt fin skinnjacka som jag suktat efter från carlings fick jag av mors/fars och Ottilia överöste mig med trevligheter; en senapsgul tröja, en sjal, bokaspers bästa skiva samt Revolver på vinyl, SEGER! Gåvor är inte allt men jojäklar vad nice det kan vara ibland ändå....!

¤ Just nu sitter jag vid datorn och kollar olika alternativ till tågluffande medan Ottilia ligger däckad på min säng i något som verkar vara världshistoriens mäktigaste paltkoma.

¤ Ikväll vet jag inte vad som väntar men jag hittar gärna på något som inte går ut på att bli jävligt full så den som vill tare lugnt med mui får höra av sig.

¤ Tillsist slänger jag upp en liten bild på mig själv som blåskåt femåring med Mofasatröja. Den stora frågan är varför det är renbajs på tårtan..?



Bara för att det är en bra grej lixom

Min f.d klasskompis Elin har som projektarbete att skrapa ihop pengar till Världens Barn och Haiti. Hon har startat en blogg för detta som gör det snabbt och enkelt att skänka pengar om man känner för det. Jag gjorde det precis, ni vill väl inte vara sämre? Gustaf skänkte faktiskt 200 i måndags och simp är i full gång att arrangera en välgörenhetskonsert, vad gör ni andra? =)

http://www.doheartbeats.com/




Nyaste bilden jag har på välgöraren, detta är sommaren.. 07?

Detta fält måste fyllas i

Sitter hemma för tredje dagen i rad och tar det lugnt. Tyvärr njuter jag inte av stillheten så mycket eftersom att jag itne gör saker som jag skulle ha gjort om jag var i skolan. Tiden bedrivs istället åt att ringa till olika spelställen och fråga om de är sugna på lite hjortar. Jag lyssnar även på radio, Krister(Morgan) i p3 underhåller mig med fredagsflirten och en kille som heter Stoffe valde just en anna kille som heter Leo. Tycker lite synd om Stoffe som bara hade kulturarbetare att välja mellan, urvalet kan tyckas vara lite smalt men eftersom att Stoffe själv var kulturknutte så klagar han nog inte.

Helgen kommer att bli mycket lugn, ikväll ska jag vara hemma och kurera mig, vad som händer på lördag, söndag och måndag får vi se, förhoppningsvis är jag frisk innan helgen är över!


Ottilia är oxå sjuk och hon blir nog ännu mer stressad än jag över det. Antagligen för att hon har lite mer att göra på skolan.

Mars månad förväntas att bli en supermånad, många spelningar, ljusare dagar och fantastiska Umeå Open. Det blir grejer det! En sådan månad ska man dock förtjäna och det gör man genom att sköta skolan... Nu drar Morgan igång en låt som jag tycker om och jag ska därför ta avstånd från datorn och lägga mig på sängen och lyssna lite. Hejdå!

Nu ska jag lägga mig och vila på en spikmatta med en lampskärm på huvudet.

Jag har fan otur. Jävligt ont i öronen och halsen etc och när jag försöker ta vara på tiden i mitt sjuka tillstånd så gåre åt helvette. Jag ska redovisa om Dan Brown och hittade ett avsnitt av kobra med en intervju med honom på svtplay - bara av en slump. När jag sedan skulle börja analysera materialet och skriva om Mr. Brown hade svt valt att ta bort programet. FAN! Sedan tänkte jag göra GEMU istället men visst fan hade jag tagit fel pärm... otur otur.

Har sett tre avsnitt av band of brothers med Ottwheelijah idag. Gillar serien, gillar tjejen, antar att man kan ha sämre dagar...

Nu ska jag lägga mig och vila på en spikmatta med en lampskärm på huvudet.



NU ska jag lägga mig och vila på en spikmatta med en lampskärm på huvudet.

RSS 2.0