Original Ganja Man

Hemma efter två dagar av utgång och luffarliv.

 

Lyssnar på Alkberg varje gång jag får chansen, och häröver är det ganska ofta med tanke på alla satans transporter.

 

Igår firades en manager på vårt jobb av. Han var bra och jag tycker att det är synd att han sticker. Vi festade och umgicks i goda vänners lag. Tycker om de flesta av mina arbetskompisar, även om det finns ett litet gäng som diskuterar vart det går att få billiga priser på prostituerade, samt hur jobbigt det skulle vara om de fick barn som visade sig vara homosexuella.

 

Jag blev nedsprutad med senap i slutet av kvällen och fick en rejäl snetändning, Swedish Viking goes BÄRSÄRK. Det var typ befogat. Allvarligt! Senap, så himla onödigt..? Har luktat skit hela dagen (som spenderats bland andra Vikings på en pub som visade AIKs seger mot Groko).

 

Med anledning av det jag skrev om tidigare, avskedsfesten av mr. Manager, måste ju självklart en ersättare in. Detta var ordnat och personen i fråga har varit hos oss i några dagar. Kan av naturliga skäl inte ange namnet på denne man, men låt oss kalla honom Original Ganja Man.

 

Igår hade vi finbesök av kapitalpampar och näsan i vädret-människor från förestagets toppskikt. De skulle kolla hur vår butik såg ut. Original Ganja Man hade dock annat för sig än att imponera på dessa. Vid lunchtid kom en upprört gastande städerska springandes mot en av våra säkerhetsvakter. Någon hade stulit 500 pund från hennes väska. Säkerhatsvakterna kollade Big Brother-kamerorna och hittade OGM där, rotande i städerskans (låt oss kalla henne Carmolita, även om hon här kliver ut ur handligen) väska, i möjlig jakt på någon sorts sign on-bonus som hade troligtvis inte får annars.

 

Polis kallades in och Original Ganja Man fick lämna butiken och sitt nya jobb i handfängel inför en tyst och allvarlig åskådar-skara bestående av kunder, personal, och företagets ledning. Fantastisk Walk of Shame.

 

Hans klåfingrighet hade dock inte slutat vid dessa 500 pund. Nathan, vi kan kalla honom Ted, upptäckte även med fasa att hans lunch var bortkommen ur kylskåpet. Big Brother kallades in och även här hade OGM, den nya Dep. Managern, varit framme...

 

Dagens Nils




Rock'n'Rap
Pies

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0