Hur skriver man musik?

Ikväll har vi repat, så intensivt så att middagen glömdes bort. Eller, repat är väl fel ord egentligen då det ju faktiskt är en förkortning på repetera, och repetera är absolut inte vad vi har gjort. Komponerat är en korrektare benämning.  Dock har det gått lite sådär. I stolendeerz brukar vi oftast komma med låtar som kommit någonstans, en grund lixom, och sedan jobba därifrån. Nu har vi istället försökt oss på att skriva en låt tillsammans från grunden vilket visade sig vara så sjukt svårt. Idéerna saknas knappast, snarare tvärtom, det är omöjligt att komma överens om något. Alltid äre något som någon annan har nån synpunkt, något som känns onödigt, för likt något annat, för kliché eller for "o-hitigt". Att kompromissa känns inte som något superidealiskt det heller men vi får se vartåt det barkar när vi provar att jobba med den där jäkla låten nästa gång. Den har potentialen, bara vi gör det på mitt sätt... vilket nog alla tycker.

Imorgon är det konsert på e4an med skolan, ser det som en uppvärmning inför helgen, testa hur det känns och så. Nog för att det kanske är imorgon man borde prestera egentligen.




Att tissla och tassla bakom Gynning är det inte alla som gjort. Lite synd bara att hornen jag gjorde bakom hennes huvud inte fastnade på denna bild.

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0